onsdag 10 augusti 2005

Feministisk hysteri, regn och möblering

Ser att tidningarna kommenterar Feministiskt Initiativ, Fi. Mest handlar det om spekulationer och spridda kommentarer från Fi-medlemmar.

Noterar att tidningarna nu börjar skriva om hysterin kring Fi. De artiklarna visar att journalisternas situation har förändrats - från att bevaka skeenden i samtiden till att skapa skeendena. På köpet kan de nu börja sälja tidningar om hysterin...

Först var jag bara besviken på Gudruns avhopp från vänsterpartiet. Sedan har jag sett Fi som ett debattinlägg för att sätta fart på de etablerade partierna. Nu börjar det framstå som ett parti. Och många av deras marknadsföringsidéer önskar jag hade kläckts av mitt parti.

Om de bildar ett parti och ställer upp i riksdagsvalet så hoppas jag att de kommer över fyra procent. För de kommer att plocka sympatisörer från socialdemokraterna och vänsterpartiet. Och de rösterna kan vara avgörande för en fortsatt socialistisk regering!

Har ägnat senaste veckan åt att göra om i hemmet. Delvis nya möbler. Ut med två bokyllor. Ut även med åtta pappkassar med papper, tidskrifter och böcker som jag inte tittat i de senaste fem åren.

Och regnet bara vräker ner. Fått tända värmeljus för att försöka få ner fuktigheten här inne.

Inga kommentarer: