måndag 20 mars 2006

Homofober körs ut ur landet

Homosexuella män som kysser varandra och en kvinna som solar naken. Vilket kristdemokrat skulle inte reagera på nåt sånt? Vilken avfällningspräst skulle inte bli upprörd? Vilken amerikansk tevekanal skulle inte cencurera valda delar?

Men det är ett test som man måste klara, utan protest för att få stanna i landet. Tretusen spänn kostar det att göra testet och klarar man det så får man vara kvar. Annars så körs man ut ur landet!

Varför tänker jag på Folkpartiet när jag läser om den här videon? Filmen ingår i ett test som numer är obligatoriskt för invandrare som kommer till Nederländerna.

Blir det Sverigedemokraterna eller Folkpartiet som hinner först med att kräva ett liknande förslag i Sverige?

2 kommentarer:

Elisabet sa...

Tomas, jag tycker inte alls att idén är så dum.
Det är väl bättre att visa i förväg att detta förekommer i det här landet och det är vad ni säkerligen kommer att få se.
Om jag hade planer på att emigrera eller fly till ett annat land och innan ankomst finge se filmer där hundar flås levande och man äter orm till middag och lunch eller stenar kvinnor som är dömda för otrohet, då skulle jag vända om.
Jag skulle tänka att detta klarar jag inte.
Just därför tycker jag att det är en ganska; för att inte säga, riktigt bra idé.
(Men nu kommer du väl att komma med nåt motargument så jag får ångra mig ..,-)
Och ja, jag borde nog bli folkpartist, tror jag.

Tomas Jonsson sa...

Menar du att det inte finns några homosexuella i ormätarlandet?

Eller menar du att man ska visa bilder på människor som avrättas i USA för dem som vill emigrera till det landet?

Mänskliga rättigheter vinner mark runt om i världen (utom USA då förstås) vilket kommer att innebära att det vidriga med kvinnor som stenas för att de varit otrogna snart försvinner. Åtminstone ska de som flyr från sådant behandlas med respekt!

Du får gärna vara folkpartist för mig, men jag värderar asylrätt högre.