måndag 17 april 2006

Headbangers Ball på rikigt


Nu är det visserligen så, att jag blivit vuxen, lämnat MTV och gått över till P4. Men då och då kan jag få små återfall, som i morse när jag rockade loss till Hammerfall.

Sämre morgnar kan man ha. Och med glädje minns jag deras konsert i midnattssol på förra årets Kirunafestival. Observera deras fond, med alper. Nån av dem kommenterade att nästa gång skulle de köra utan fond, eftersom Kebnekajse syns bakom scenen, snett bort över Luossavaara.


Hammerfall på Kirunafestivalen lockade stor publik. Fonden är falsk, men elden är äkta. Värmen känns långt ut över publikhavet.

Förresten så var jag med en gång i Headbangers Ball på MTV. Fast omedvetet. Programledaren Vanessa Warwick, den blonda långhåriga rockbruden med skinnkläder som körde sin tvåtimmars-show på söndagkvällarna direkt efter 120 minutes, stod precis bakom mig och intervjuade nån rockstjärna på Hultsfredsfestivalen nån gång i nittiotalets början. Jag var helt upptagen ev en tjej som jag satt och jobbade på i bakgrunden hela tiden och märkte ingenting... men jag syntes tydligt i teve ;-)

Nu finns inte ens MTV på min teve längre. Jag har vuxit upp och börjat lyssna på P4. Heja vad roligt livet är...


Äh, tar en bild till på Hammerfall bara för att de är så häftiga. Stilstudie.

3 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...

Man blir aldrig för gammal för Hammerfall.MTV däremot kan man kasta i spotunnan o har man behov av Metal i radion då rattar man in "Rundgång" på P3 Lördag 22-00:-)

"metal rules"

Nicke Grozdanovski sa...

soptunnan ska de vara o inte spotunnan *S* Man blir alldeles ivrig när man ser dina Hammerfall bilder och inlägg :-)

Tomas Jonsson sa...

He he... jag kan förstå ;-) Tack för tipset.