torsdag 8 juni 2006

Odemokratiska sverigedemokrater

I april 2001 skrev jag en artikel om Sverigedemokraterna som orsakade en del uppståndelse. Sverigedemokraterna hotade stämma mig för förtal och deras partiorganisatör sa bland annat i tidningen att min artikel var "den värsta kritik partiet någonsin fått ta emot". Det gladde mig länge!

Dessvärre är artikeln fortfarande lika aktuell varför jag här åter publicerar den:

Egentligen vågade jag inte titta, jag kände mig slagen till marken och krampen i magen tilltog samtidigt som jag började skaka av rädsla...

Det hela började i höstas nån gång, då det skramlade till i brevinkastet. När jag plockade upp lappen visade det sig vara ett flygblad från Sverigedemokraterna. Jag blev helt paralyserad – stelnade till i rörelsen och kände mig utsatt för ett nidingsdåd. Funderade "varför min låda" innan jag förstod att alla fick utskicket.

Tyvärr gjorde mitt chocktillstånd att jag inte genast rusade bort till fönstret för att försöka identifiera vem det var som delade ut bladet.

Sverigedemokraterna är en odemokratisk rörelse! På sin hemsida skriver de bland annat att "ett etniskt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en etniskt heterogen statsbildning" och fortsätter "Därför förespråkar Sverigedemokraterna en restriktiv invandringspolitik, liksom att ett repatrieringsprogram av icke assimilerade invandrare skall sättas i verket." Repatriering innebär att invandrare som inte lever upp till det likformiga levnadssätt som rasisterna upprättat, skickas tillbaka – utan någon hänsyn. Alltså de som inte tycker som Sverigedemokraterna får inte bo i Sverige, underförstått de som har avvikande åsikter tillåts inte föra fram dem – knappast demokratiskt...

Detta innebär att Sverigedemokraterna kämpar för ett bakåtsträvande samhälle, uppbyggt kring egoistiska och inhumana tankar med höga murar och taggtrådsstängsel mellan människorna. Ett sådant samhälle föder en konkurrens som tar död på kultur och livsglädje. I ett sådant samhälle finns ingen plats för handikappade, sjuka och udda människor, utan dessa förpassas i bästa fall till fängelser, i sämsta fall skjuts de på ort och ställe!

Med det synsättet
skulle hela USA vara en omöjlighet!

Detta ÄR rasism!
Till dylika rasistiska partier dras ljusskygga renrakade obildade reptiler som har mycket dåligt självförtroende och försöker hitta en egen identitet! Tillsammans med de andra brunrockarna trampar de sedan omkring i sina kängor, i en egen fantasivärld som de tror är den rätta. Bland ett gäng idioter blir även den dumme snillrik.

Nazism, eller nationalsocialism, kännetecknas av antikommunism, antiliberalism och mytbildning om den ariska rasens överlägsenhet.

Under veckan smutsades plötsligt
samhället ner av affischer och klistermärken för Sverigedemokraterna. Jungfrudomen spräcktes av otäcka våldtäktsmän. När jag väntade på bussen i fredags morse rev jag ner några klistermärken som satt på busskuren.

Jag hoppas att ingen
av mina läsare tvivlar på att nazismen är ett satans verk som man aldrig någonsin kan acceptera. Resultatet av ett nazistiskt samhälle kunde ses i Tyskland under 1930- och 40-talen då miljontals människor fick sätta livet till för att de inte passade in i nazisternas konformistiska samhälle. Låt det aldrig någonsin få hända igen!

Var ett gott föredöme
och visa lite civilkurage – hjälp till att riva ner affischerna som sitter runt om i samhället.

Inga kommentarer: