måndag 12 juni 2006

Sverige en kärnvapenstat

Förra veckan närmade sig Sverige ett Natomedlemsskap genom att upplåta svenskt vatten och svenska flygfält för en Nato-ledd storövning. Tusentals soldater förbättrade Sveriges möjligheter att bli en del av USA:s kärnvapenkrigföring.

USA har egna kärnvapen
samtidigt som man förbjuder andra länder att ha kärnvapen. Kärnvapnen är till för att användas först utan att USA blivit angripna. Att starta ett anfall utan att vara angripen strider mot folkrätten.

Sverige är glatt med
och kryper på knä inför USA för att få leka med kärnvapnen. Och det är lätt att räkna ut vem som är fienden. Sveriges försvar består idag av en stor insatsstyrka. De är på turné runt om i landet och manifesterar för att få ökade anslag. Klädda i khakifärgade uniformer och sandfärgade kepsar smälter de väl in i den arabiska ökensanden.

Idag finns alliansfria svenska soldater i en Natoledd trupp i Afghanistan. Och Nato är alltså välkomna in på Kallinge och i vattnen utanför Blekinge.

Sverige är indirekt en kärnvapenstat! Vi samarbetar med kärnvapennationen USA. En nation som konsekvent tolkar FN:s regler på sitt egna sätt och därmed bryter mot folkrätten. Sverige medverkar till detta!

Läs merMarinen, Piteå-Tidningen och Flamman,

Inga kommentarer: