måndag 31 juli 2006

Eldupphör när slakten är över

Förra veckan satte sig USA på tvären mot att FN skulle fördöma Israels bombningar som dödar mängder med civila människor i Libanon och som drivit närmare en miljon människor på flykt. Men den här veckan passar det visst!?
USA kommer i veckan att ta initiativ till en FN-resolution om eldupphör och en internationell säkerhetsstyrka i Libanon, meddelade USA:s utrikesminister Condoleezza Rice i dag.
Svenska Dagbladet
Gårdagens slakt av ett hyreshus hade kunnat förhindras om USA inte gått emot resten av världen.

Är det den amerikanska krigsindustrin och USA:s profithunger som är drivkraften för att Israel ska bedriva denna terror? Mördandet sker med amerikanska vapen i händerna på israelerna. USA tjänar massor med pengar på att stötta Israel. På köpet har man förlorat ansiktet ännu en gång...

2 kommentarer:

Anonym sa...

82 % av libaneserna stöder nu Hizzbollah!!!

I stället för att delta i Islamiska Föreningens bojkott mot israeliska varor och deras demonstration i Borlänge nästa helg, föreslår jag att ni tittar på TV-kanalen Fox News! I motsats till Sveriges Televisions israelfientliga rapportering, berättar Fox News mer och mer ingående om den av EU terroriststämplade organisationen Hizbollahs koppling och understöd av islamistdiktaturerna Syrien och Iran som ligger bakom Hizbollahs angrepp och startande av kriget mot Israel. I fria medier, till skillnad från SVTs så kallade "fri television", berättar Fox News och andra internationella nyhetskanaler att 82 % av libanons befolkning nu stödjer Hizbollah. 82 % av libanons befolkning vill alltså att Hizzbollah som terroristorganisation ska finnas i Libanon och starta ett sådant här krig mot Israel.

I Aktuellt kl. 18 lördag 29 juli rapporterades felaktikt att båda sidor av demonstranterna i Malmö kastade sten och skor på varandra. I Sydsvenskan står i stället sanningen, att när de 600 prolibanondemonstranterna såg de 30 lugnt stående från föreningen för samexistens vid Stortorget, blev flera ur det stora tåget så rasande att de kastade stenar och skor mot dessa. I TV ser vi också hur aggressiva de från det stora tåget är och hur de knuffas och får motas bort av polisen. Vidare rapporterade Aktuellt att vid förra helgens demonstrationer var det demonstrationsledningen som tog bort hakkorsplakaten. Felaktigt, eftersom polisledningen i Malmö uppger att polisen tvingade demonstranterna att plocka ner plakaten. Demonstranterna lydde alltså polisen och inte sin demonstrationsledning som verkade vara likgiltig inför hakkorsen. Aktuellt och Sydnytts reportrar säger vid förfrågning att de inte vet var de fått sina uppgifter ifrån. Men vi betalar väl inte licenspengar till "fri television" för att de ska sitta och gissa?

Jag vill uppmana borlängebor att ta reda på vilket studieförbund som betalar skattepengar från Kulturförvaltningen till Islamiska Föreningen i Borlänge. I Malmö ligger socialdemokratiska ABF bakom utbetalningar av Malmö kulturförvaltnings pengar till de flesta extrema föreningar som polisen har sina ögon på. Hur är det i Borlänge?

Tomas Jonsson sa...

Imperialisternas hjärntvätt är effektiv!