tisdag 18 juli 2006

Lordi och privatchaufförer


Fan vad jag ångrar att jag inte orkade vara kvar och se Lordi på Hultsfredsfestivalen. Såg dem i Allsången på min gamla färgteve och det är grymt!

Monstren tackade Sverige
för att vi gav dem tolv poäng. Finlands sak är vår och Lordi är mer kul än gamla mossiga Carola och hennes bibel. Lordi är Gud!

Sven-Ingvars var också på Allsången och naturligtvis nämndes deras spelning på Hultsfred en gång i början på 1990-talet. Den gången var jag ung och vaken - fast de spelade på eftermiddagen...

Kenny Bräck kom upp på scenen under Allsången och hade synpunkter på Sven-Eriks bilkörning och erbjöd sig som privatchaufför. Det var ännu en variant på hur man kan hantera något pinsamt. En annan finns här. Genialiskt. För gissa om Sven-Erik skäms och har ångest.

2 kommentarer:

Tomas Jonsson sa...

Och kvällstidningarna hänger naturligtvis på. De spetsar till det lite extra för att få sälja några extra lösnummer.

Aftonbladet får till det när de dessutom skriver att "bakom scenen fick Sven-Erik chockbeskedet att han åtalas för rattfyllan och riskerar två års fängelse". Som om åklagaren ringde en tisdagskväll strax efter nio och berättade...

Birgitta Axelsson Edström sa...

Jag tycker det är uppfriskande med folk som kan se på sig själva med viss distans. Fram för mer sånt i tv!

Och du, jag måste bekänna en sak. Jag börjar faktiskt gilla Lordi, fast bara lite. Låten är ju riktigt bra, men jag vill helst slippa se dem. Visst slår de högre än Carola, men Gud är de väl ändå inte???? Inte min i alla fall! ;-)