torsdag 28 september 2006

Halvfina hägringar

Det ska medges att jag känner ett tomrum efter valrörelsen. Telefonen har tystnat, bland e-posten är nu spammen dominerande. Borgarna har vunnit valet men ännu finns ingen regering bildad.

Då kan man göra som Lasse gör. Man kan ta tjuren vid hornen och förekomma den borgerliga alliansen genom att påminna om de försämringar för vanligt folk som de lovade i valrörelsen.

Men man kan också göra
som Oxelösundskamraten Patrik Renfors; att passa på tillfället och göra en liten kulturell rundvandring i världen. Som av en slump kan man plötsligt höra Rysslands nationalsång med originaltext "stavad" på svenska och därtill bildsatt. Det blir väldigt absurdt och väldigt roligt.

Ett program på teve som passar min sjuka humor helt perfekt är för övrigt Robins som går torsdagkvällar kl 22.30 och som finns att se på webben. Zlatan som nyhetsuppläsare är en höjdare! Här kan du se programmen i helhet.

6 kommentarer:

Birgitta Axelsson Edström sa...

Tycker man att dagarna känns tomma efter valrörelsen har jag ett tips: Planera in ett bröllop tre veckor efter valdagen. Garanti utlovas för att sysslolösheten inte blir påtränngande.

Tänk på det om fyra år!
;-)

Tomas Jonsson sa...

Det är bara ett problem... man kan inte gifta sig med sig själv. Jag måste hitta ett föremål, typ. Men hon dyker väl upp när man minst anar?
:-)

Birgitta Axelsson Edström sa...

Ja, precis så är det. Du talar med en expert!
:-)

Nicke Grozdanovski sa...

Eller kan man vara med i en teater. Även de garanterad sysselsättning och du får garanterat skratta med :-)

Tomas Jonsson sa...

Jag sjunger i kör, det är min enda kontakt med omvärlden, känns det som. Jag skulle nog må bra av lite drama. När ska ni ha premiär?

Nicke Grozdanovski sa...

premiären är den 11 november o sen kör vi sex föreställningar sammanlagt... än så länge :-)