lördag 28 oktober 2006

Höstdepression och shopaholic


Så börjar då höstdepressionen släppa. Morgnarnas mörker trycks bakåt en timme i helgen när trädgårdsmöblerna ställs tillbaka i väntan på sommaren 2007. Det är i såna här brytningstider som tröstätandet når nya höjder.

Och det är i depressionstider som man kan pigga upp sig med lite nyheter i livet. Många har kommenterat min nya fina socialist-röda soffa som nu förgyllt våningen i en månad. Och här kommer två andra nyheter.

Ny teve-bänk. Som kan anas av tevens utseende så är jag strikt konservativ vad gäller televisionen. Under en femårsperiod från slutet av nittiotalet fram till omkring 2003 så hade jag till och med teven nedställd i källarförrådet. Kan påpeka att det skedde efter konsultation med Radiotjänst och att ingen teveavgift heller erlades under perioden.

Och nu har jag köpt en ny fin tevebänk. Men den ser lite tom ut. Kanske skulle försöka leta fram videobandspelaren som också ska finnas nånstans i källaren. Tror att där även finns en kasse med videoband.

Inklippt finns en annan liten nyhet. Den nya tuffa skärmsläckaren som man kan ladda ner här. Intill datorn har jag helt utan anledning ställt en murgröna. Tolkningen överlåter jag till er. Kom just på att politiker ibland slingrar sig... så strunta i murgrönan...!

Det är helg i alla fall och höstlov och sånt kan ju pigga upp när det är mörkt och kallt och SMHI ropar att vargen kommer, men det är en annan historia...

Andra bloggar om: , , , , , , ,

4 kommentarer:

bert sa...

Trevlig helg, Tomas.

Här sitter jag och väntar på lördagförmiddagen. Väntar på besked om plogningen ut till vår stuga är OK. Vägen lär vara oframkomlig annars.

Tomas Jonsson sa...

Här nere har vi ännu inte haft någon frostnatt! Och fram till häromdagen så höll sig dagstemperaturen omkring 14-15 grader. Sverige är långt!

Trevlig helg på dig, hoppas vägen plogas så du kommer iväg på helgferie!

mammamia sa...

Ja,det såg lite tomt ut! Men bokhyllan var desto mer välfylld:-)

I förmiddags fick jag skrapa rutorna på bilen när jag skulle skjutsa sonen till H-fred...

Trevlig lördag!

Nicke sa...

Jämarns, blev lite lurad. Trodde att din nya skärmsläckare var i stil med klockan i Lost, som räknar ned...Sen är man tvungen att skriva ned koden, för att det inte ska...
Nåå, hursomhelst, här uppe så har vintern iallafall kommit, vilket är trevligt. Det blir ju lite ljusare när snön lagt sig.
*ler*