tisdag 9 januari 2007

President Bush har fantomsmärtor

Allt är inte som man tror
Den amerikanska presidenten George W Bush ser i syner. Han upplever att det finns saker som bara han kan se. Han klär allt i ruskiga masker och lider av otäcka fantomsmärtor.

På nåt annat sätt kan man inte förklara att han bombat det fattiga landet Somalia och återigen dödat oskyldiga människor med motiveringen att det var al-Qaida. Vi har hört det tidigare och vi kommer att få höra det igen.
Åh, du och ditt skjutgalna gamla finger.
Nu väntar jag på att få vakna en morgon och höra att militären beskjutit Vita Huset i Washington i sin jakt på terrorister. För där inne bor den störste av världens terrorister. Det vet alla om, men ingen gör något.

Det är dags att krossa imperialismen. Den terrorism som USA drabbats av beror på orättvisor som amerikanarna själva åstadkommit. Den dag imperiet faller så är vi ett stort steg närmare världsfred!

Bilden tog jag i somras på Hultsfredsfestival. Monstren lät mig löpa.

Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

mammamia sa...

Ja nu har han väl ändå gått för långt,mr Bush...
Man blir så bedrövad...
Hade inte Somalia problem så det räcker ändå??

Tomas Jonsson sa...

Om jag förstått rätt så var det en oppositionspolitiker i Somalia som gav Bush tillåtelse att bomba. Tänk om sossarna skulle ge Bush tillåtelse att bomba Göteborg i jakt på "terrorister". Det är helt sjukt!

mammamia sa...

Ja visst är det... Undrar hur många oskyldiga som strök med den här gången...