söndag 18 mars 2007

Avkoppling med storm i antågande


Människans bästa vän. Jag och hunden brukar göra små utflykter under helgerna. Kameran är alltid med och han har lärt sig att agera snyggt framför kamera. Här håller vi oss dock hemma i hundgården.


Katterna är fria att gå vart de vill. Jag har dock börjat dressera även dem så att de börjar klättra i träd och hålla uppvisningar när kameran är framme. Här kom de in till oss i hundgården - till hundens glädje, för då har han något att jaga och leka med.


Oväder på gång. Barometern som jag fångade i hallen kan inte gärna sjunka så mycket mer. På glasverandan smattrar hagel och regn i vinden. Tillsammans blir det en otrevlig kombination. Ödesmättat hänger en påskkyckling och vajar i ett snöre...

Andra bloggar om: , , , , ,

9 kommentarer:

Fredrik sa...

Hej!

Den sista bilden på barometern är kul då jag tittade på smhi hemsida och luskade ut att den stämmer exakt! Det är kul med kvalitet!

Tomas Jonsson sa...

971,9 hPa säger SMHIs observation från Kalmar flygplats vid 21.00.

Barometern hängde under hela min uppväxt i båten där den varnade för oväder. Så den är säkert 30 år gammal och därmed också god kvalité!
:-)

jinge sa...

Katter är lustiga. Bilden där den ena katten kaxade mot jycken skickade jag till mina ungar för att de skulle få se.. :-)

Elisabet sa...

Ja, det var kul med barometerbildern. Har ni inte en tidning som heter så, förresten? Barometern?

Elisabet sa...

Har du skaffat hund? Är det inte din brors?

Tomas Jonsson sa...

Jag är plasthusse till hunden ibland på helgerna och skämmer bort honom. Och jo, den blå tidningen i Kalmar heter Barometern.

Birgitta Axelsson Edström sa...

Jaså Tomas, pynt vid påsk använder du men inte juldito?
Hälsar röd kamrat ;-)

Tomas Jonsson sa...

Birgitta: Jag har inte ärvt stället än... Mitt inflytande över pyntningen är därmed begränsad.
;-)

mammamia sa...

Den barometern slår verkligen i botten...
Här uppe på höglandet blåser det KALLT! HU...