tisdag 22 maj 2007

Hushållsnära tjänster till helt nya nivåer

Distriktsordföranden i centerns ungdomsförbund i Kalmar län tycker att prostitutionen ska legaliseras i Sverige. Hon tycker att det är en viktig jämställdhetsfråga.

Cufarnas förslag i kombination med regeringens pigor är ju helt genialt. Nu finns plötsligt en helhetslösning där kvinnorna arbetar som pigor under dagarna och tar hand om hushållet. På kvällen byter de ut förkläde mot strumpebandshållare och ger männen en rundsmörjning.

Andra bloggar om: , , , , , ,

6 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...

Jag vet inte vad de håller på med i CUF, men de skrämmer mig mer och mer. Helt idiotiska åsikter har de

Kerstin sa...

Distriktsordföranden i centerns ungdomsförbund i Kalmar län tycker att prostitutionen ska legaliseras i Sverige.

Hon vill väl bli avlastad sina sexskyldigheter, ge maken en annan möjlighet att avreagera sig får vi väl anta :-(!

Anonym sa...

ja herregud leglisera knark vill man med ja cuf och för den delen centern sviker många centerpartister runt om i landet och man anpassar sig till en allians som gör allt för att öka klyftor mellan dom som har och dom som inte har centerpartiet är ett folkrörelse parti men numera styrs det av maktgalen partiledningen denna maudism måste stoppas /Micke

UltraV:s värld sa...

Hon resonerar som de prostituerade gör och de krav de har på fackförbund etc. Men erfarenheter från länder som har legaliserat både säljare och köpare visar att man får en ökad illegal prostitution ändå. Det är lagligt att sälja sin kropp, men inte att köpa en annans kropp. Det för att skydda kvinnorna. Jag tycker att hon verkar mycket okunnig om den svenska lagstiftningen. Jag hoppas att moderförbundet Centern kan få de unga att förstå. Det vill ha polygami också, och andra "befriande" sexualiteter. Jag undrar om hon satt sig in i vad prostitutionen är för något? Det är verkligen skrämmande att inte unga kvinnor har inlevelseförmåga och inser vad det handlar om. Det är inte bara hon som resonerar så här!

Anonym sa...

Va är det för fel på sexstrejker??? Det gjorde Lysistrate och hennes systrar redan för 2500 år sedan i Grekland.

Kerstin sa...

anonym:
Aha, det är sexstrejker som man vill förebygga eller ofarliggöra genom att legalisera prostitution. Det hade jag ingen aaaaaaaning om.
Man lär så länge man lever :-)