söndag 29 juli 2007

23 sydkoreaner är mer än 23 barn i Sverige


Nu vältrar sig DN och SvD i de hemska talibanernas behandling av 23 kidnappade sydkoreaner. Desto tystare har det varit om de 23 kinesiska flyktingbarn som för en månad sedan försvann från sitt boende i Sigtuna.

Om det varit 23 svenska barn som försvunnit så hade det varit annat ljud i den proamerikanska skällan. Och i en av de få artiklar som finns om de 23 barnen så säger flyktingministern Tobias Billström att "vi har läget under kontroll".

Nu börjar det dessutom komma fram
uppgifter om sydkoreanernas syften i Afghanistan. Enligt Jinge tillhör de Sydkoreas "Kristna armé" och ska missionera i Afghanistan. Tänk om 23 islamister kom till USA för att missionera sharialagar!? Det hade blivit Guantanamo direkt, och där är väl ungefär lika gästvänligt som hos kidnapparna.

Var de 23 flyktingbarnen idag finns vet ingen
. Kanske suger de gubbkukar på nån horgata i Berlin? Kanske arbetar de? Men vi kan vara lugna, för minister Billström har läget under kontroll.

Se även artikel i Metro.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

10 kommentarer:

Anonym sa...

"Tänk om 23 islamister kom till USA för att missionera sharialagar!? Det hade blivit Guantanamo direkt"

Vad bygger du detta på? Muslimer i USA utsätts för mindre diskriminering än muslimer i Sverige! I USA tjänar muslimer t ex mer än genomsnittsamerikanen. I Sverige är det dock tvärtom...

Få länder har lagar som stöder religionsfrihet så mycket som USA. Man kan ha mycket mot USA och deras samhälle, men just i det här fallet har omvärlden mycket att lära av det stora landet i väst...

Tomas Jonsson sa...

Med dagens diskriminerande terroristlagar skulle aldrig mina 23 islamister släppas in i USA.

Björn sa...

"Jag har fullt förtroende för att de åtgärdsplaner som är upprättade följs, säger Billström"
Ja, det är ju möjligt men de är ju uppenbarligen otillräckliga. vad som händer dessa barn kan vi bara mardrömma om.

Anonym sa...

"med dagens terroristlagar skulle aldrig mina 23 islamister släppas in i USA"


Det var som fan, visste inte att du ägde en armé missionärer. Släpp lös dem över bibelbältet vet ja.

Anonym sa...

Varför jämför du missionärerna med islamister? Islamister står för en totalitär islamisk diktatur, men så vitt jag vet har dessa missionärer inte förespråkat införandet av en kristen diktatur. En rättvis jämförelse hade varit muslimska missionärer/predikanter i USA (och sådana finns det gått om!).

Läs på lite grand nästa gång innan du skriver såna påståenden... uppenbarligen har du en hel del fördomar... Att påstå sånt om ett land/ett folk är inget annat än RASISM!

Anonym sa...

Det stämmer faktiskt som kommentaren ovan skriver. En missionär är på en plats för att hjälpa andra människor, antingen genom att predika eller att bistå på annat sätt. Dock ej med självmordsbomber, sanna mina ord.

Tomas Jonsson sa...

Den som är utan synd kastar första stenen, som Jesus sa. Att vara missionär är en perfekt täckmantel för att ostört bedriva imperialistiska propagandakampanjer. Och kommentarerna här ovan friar "in blanco".

Anonym sa...

"kristen missionär = bedriver imperialistisk propaganda"? Det låter misstänkt likt högerextremisternas "muslim = terrorist"! Är detta vänsterpartiets åsikt eller bara din personliga? Det är tack vare fördomsfulla människor som du som Sverigedemokraterna kan få framgångar

Anonym sa...

Varför skulle missionärerna sprida imperalistisk propaganda? Du vet väl att de flesta kristna bor i fattiga länder?

Anonym sa...

muslismska extremister=nazister