tisdag 26 maj 2009

Kanske en dansk fläskfilé? Den är billigast!


Det är du som avgör hur grisarna ska ha det. Det valet gör du vid köttdisken i affären.

Tycker du att det billigaste köttet är godast så ska du naturligtvis fortsätta att köpa det. Vad spelar det för roll hur grisarna har det? De ska ju ändå dö! Hitler resonerade likadant med strafflägren.

- - - - -
SR 1. SR 2.

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Lasse Strömberg sa...

Förfärliga blder!

Nicke Grozdanovski sa...

usch... man far illa :-( det är fruktansvärt när människor och djur behandlas illa

Anonym sa...

Köpte i samma butik 1kg dansk och 1kg svensk benfri fläskkkarre. Bortsett att den danska kostade 60%av den svenskas pris så var den svenska torr och smaklös den danska rent delikat och mör!
JAG vet vad jag väljer hädanefter.
- Tord O

Anonym sa...

Den danska var väl mör därför att danskarna hade mörat den medan djuret fortfarande levde. Det är en effekt som slag med plaströr ger.

Margaretha sa...

Ja, om det vore så enkelt ändå... men, med en nettoinkomst på ca 10000 kr/månad så har man inte så mycket val. Då är svenskt kött ofta en ouppnåelig lyx, tyvärr...