lördag 16 maj 2009

Ryssland och homofobin- - - - -
Aftonbladet 1, 2. DN 1, 2. SvD 1.

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Amerikansk homosexkultur och sexualparader är helt främmande i Ryssland. Att väst upplåter sina offentliga platser för privata aktiviteter av sängkammarkaraktär är en sak men man kan inte tvinga andra kulturer att acceptera det, ta seden dit du kommer.

En annan sak är givetvis timingen av denna provokation, f.ö med en engelsk homoaktivist i täten. Avsikten var naturligtvis att förstöra melodifestivalen med detta larv som man visste inte skulle tolereras, en annan är att Ryssar liksom östeuropeer i övrigt nu blivit vana vid dessa samhällsomstörtande och USA/George Soros-finansierade "färgkodsrevolutioner" och sexualparader att man stoppar dem i tid.

Jonas sa...

"Homosexkultur" och "sexualparader" av "sängkammarkaraktär" - menar du anonyme att demonstranterna hade offentligt sex i sin demonstration för mänskliga rättigheter? Då hade det möjligen varit berättigat att gripa dem. Annars bör även ryska makthavare få dras med lite yttrandefrihet, denna imperialistiska smitta.

Pelle sa...

Anonym; Vad menar Du egentligen?

HBT-personer har väl rätt att synas och att tala om ifall de tycker sig vara diskriminerade.

Att man inte uppfyller hetronormen är väl inget ställningstagande utan en fråga om vem man __är__!

Läs gärna en kurs i genusvetenskap!

Anonym sa...

"Läs genusvetenskap" ahahahahaha
när ska PK korrekta svenskar förstå att man inte kan tvinga på andra människor och individer sin vilja. ni påstår att ni kämpar för frihet men använder fascitiska och nedtryckande metoder. nej, Ryssland och ryssar vill inte ha bögar i Moskva, jag skiter om dessa homo armeer härjar i stockholm men kom fan inte till moskva och försök att påtvinga er genussmörja.....

Observatör sa...

Vad gnäller ni PK-tjänstemän om egentligen?

Problemet: "paraden" var förbjuden, men "GayRussia" beslöt sig för att hålla den ändå. Den upplöses och de blir omhändertagna av polis. Hade polisen INTE varit där hade de fallit offer för allmänhetens vrede, en allmänhet som INTE vill ha bögparader och annat som är av tveksam karaktär på sina gator. Det tycker det ryska folket samt de politiker de röstat fram. Samma politiker som implementerat förbudet. Vad är problemet för er? Ni är precis som USAs neokonservativa politiker som tycker sig ha rätten att sprida "demokrati" och "the American way of life" till andra nationer runt om i världen med hjälp av våld, d.v.s. ni vill kritisera och påverka hur andra nationer sköter sina inhemska affärer. Kom ner på jorden någon gång och framförallt - väx upp.