måndag 31 augusti 2009

Dags att fylla fyrtio


Den här bilden visar när jag äter min första födelsedagstårta, den 20 september 1970. Nu är det snart dags för 40-årsfest.

Jag har varit på en mängd bröllop och födelsedagsfester senaste tio åren men varit sparsam med egna fester. Men nu vill jag bjuda igen.

Lördag 26 september kl 18.00 blir det fest i Timmernabben. Jag har lärt känna människor inom en mängd olika områden och tror att det kan bli en kul fest med mat och musik. Av de som hittills anmält sig ser jag att det blir ett brokigt men roligt gäng från föreningsliv, skola, politik och studenttiden!

Missa inte chansen, kom du också! Frågor och anmälan till trj6904@yahoo.se

7 kommentarer:

Elisabet. sa...

Tomas, jag hade kommit på STUDS om jag nu inte befunnit mig i Grekland!

Så roligt för dig. Hoppas att det blir trevligt.

Björn Nilsson sa...

Tyvärr ligger Småland lite långt bort, men jag kan ju i alla fall meddela mina gratulationer så här via digitala media. Alla påståenden om att livet tar slut när man fyller 40 kan avvisas. Detta inträffar redan när man fyller 30, fast då märks det inte.

tomasrj sa...

Elisabet: Synd.

Björn: Tack. Det är inte Småland som ligger långt bort, det är Stockholm!

Kerstin sa...

Lite långt och fel dag, annars hade jag dykt upp :-)

Hoppas ni får en riktigt trevlig fest.

Fast som värd/värdinna brukar man inte veta om festen var trevlig, det brukar man få fråga andra om efteråt :-).

Vi ordnade ett ganska rejält kalas när vi fyllde 50, det var en sådan massa folk och timmarna rann bara iväg och jag minns nästan ingenting av festen - fast jag var bra nära helt nykter. Men man sade mig att det hade varit en väldigt trevlig tillställning - och det är ju ett festligt minne i alla fall.

Kjell E sa...

Tycker du gör rätt.
När jag fyllde 40(24 år sedan), så ställde vi till med en opetentiös fest.
Vi var faktiskt i partilokalen.
Tanken var att vi 40-talister hade ett festunderrskott, efter att ha dragit fram ett antal barn, men nu skulle kunna slå oss lös.
Det gjorde vi.
Tänka sig att den tidens ganska politiskt puritanska vänstermänniskor, framåt natten började sjunga "borgerliga" sånger.
Men skoj var det, vi utmanade övriga att ta över stafettpinnen, men tyvärr, det fick ingen efterföljd.
tror att många har prestationsångest inför sådana evenemang och att man inte ska lyckas.
Om man lyckas, beror på festdeltagarna inte på värden.
Så, lycka till, trevlig fest.

tomasrj sa...

Kerstin och Kjell E: Jag hoppas helt enkelt på en trevlig kväll som blir ett minne. Hoppas också att det kommer mycket folk så att vi åtminstone rubbar något på kontinentalplattorna.

Kerstin sa...

Tomas:
Det hoppas jag också att du får, och det blir säkert en helfestlig kväll, det var faktiskt vår 50-årsfest också - om jag tänker efter :-).