lördag 26 september 2009

Stryk i premiären


Igår kväll var det premiär i innebandyns division 3. Sandbäckshults innebandyklubb (SIBK) tog hemma i Krungårdshallen emot SS Öjaby sport.

Det kommer förmodligen att bli innebandy här på bloggen ibland. Sedan i våras är jag ordförande för SIBK.

SIBK förlorade matchen med 4–9 efter två bleka första perioder. Vi var stillastående och blev förbisprungna när Öjaby gjorde mål efter mål. SIBK startade ändå matchen lovande. Efter fem minuter tog vi ledningen med 1–0.


På bilden ses hur bollen rullar in bakom vitklädda Öjabys backar och målvakt när SIBK tar ledningen med 1–0. Men bara minuter senare kvitterade Öjaby och gick ifrån till 1–3.


I tredje perioden var det ett nytt SIBK som kom in. Vi förde matchen och spelarna sprang på planen och vi hade massor med chanser. På bilden ett av våra fina anfall i tredje perioden. Då stod det redan 3–8 och vi fick inte tillräcklig utdelning på vårt arbete och lyckades aldrig hämta upp underläget.

Publiksiffra: 84. Matchen slutade 4–9.

Det här var för övrigt första gången jag såg en innebandymatch live. Jag använde kitobjektivet.
- - - - -
Mer om matchen. Fler bilder.

4 kommentarer:

Jonny sa...

Sandbäckshult kan få det tufft i år och Öjaby är ett av de där lagen man bör besegra, eftersom det finns betydligt bättre lag i serien. Men Sandbäckshult har överraskat förr. Egentligen kan laget spela utan någon större press. Allt annat än en placering i de nedre regionerna är en överraskning. Så kämpa på! Snart lossnar målskyttet.

Tomas Jonsson sa...

Tack Jonny. Vi behöver allt stöd vi kan få! Du får komma och kolla!

Nicke Grozdanovski sa...

Beklagar förlusten Tomas, det är bara att bryta ihop och komma igen. Serien är lång och snart kommer första segern också.

När det gäller dina bilder från matchen är bild nummer 1. klart häftigast där du nästan har spelarna i knäna ser det ut som. Fånga ögonblicket är en fotograf term och där har du verkligen lyckats :-)

Tomas Jonsson sa...

Tack Nicke. Jo sitter man ner precis utanför sargen så kan man få fräcka bilder. Och vid ett tillfälle fick jag bokstvaligt talat spelarna i knät när de rasade in över sargen och mig. Det går vilt till ibland.