torsdag 8 oktober 2009

Radio Kalmar och Jan R Andersson

Idag gästar Lars Ohly Kalmar län. Radio Kalmar noterar i sammanhanget att "vänsterpartiet tidigare i veckan lagt fram en budgetmotion med många beska droppar".

I ett annat reportage i samma radiokanal noteras att "många får allt svårare att få privatekonomin att gå ihop nu när trygghetssystemen skakar".

När radion intervjuar Lars Ohly så fokuserar man på verktygen. Men när man är hos hjälporganisationerna så pratar man bara verkan. Tänk om radion gjort tvärtom. Alltså pratat vilken verkan som vänsterpartiets politik skulle få och rapporterat om orsakerna till att människors privatekonomi raseras.

Och i samma radiokanal rapporteras att moderaten Jan R Andersson vill att regeringen ska granska Svt:s politiska bevakning som han menar är alltför sossevänlig. Jan R Andersson verkar vilja ha det som i gamla öststaterna där makten kontrollerade media!?

4 kommentarer:

Eric Dicksson sa...

Det verkar som att Jan R Andersson har blivit influerad av kommunisterna. Media ska granska makten, inte tvärt om! Jag hoppas att motionen återkallas (om man nu kan göra det) och att han avgår!

Tomas Jonsson sa...

Jag gillar att du är så orädd och vågar sticka ut hakan och kräva avgång. Jag vet inte om Jan R bara hade otur när han tänkte eller om det saknas några koppar i skåpet. Men när du kräver avgång misstänker jag att det lutar åt det senare.

Eric Dicksson sa...

Jan R är en duktigt politiker. Men när man börjar kräva att regeringen ska granska och styra media som det i slutändan blir så är man ute på väldigt djupt vatten. Jag hoppas verkligen för Moderaternas skull att de högsta hönsen i Kalmar tar avstånd från motionen.

Lasse Strömberg sa...

Hm, det var lattjo. Säger alltså Radio Kalmar att fler får svårare att få ekonomin att gå ihop samtidigt som de fått 1000 bagis i sänkt skatt? Det får jag inte ihop!

Det är klart att Radio Kalmar fokuserar som de gör, i annat fall kanske de blir utsatta för moderaternas övervakning.

Att beskriva verkligheten sanningsenligt är alltid vänstervridet!!!

Ska det vara så djädra svårt att förstå!?