söndag 14 februari 2010

Slutet på säsongen


Slutet på innebandysäsongen närmar sig. I fredags kväll spelade Sandbäckshults gulklädda division III-lag sin näst sista hemmamatch i Blomstermåla.


Det blev ännu en förlust för Sandbäckshults IBK. Blekingelaget Lyckeby hade betydligt fler skott på mål och det betalade sig.

3 kommentarer:

Jonny sa...

Sandbäckshult i botten av trean och Mönsterås i botten av femman. Jag hade tänkt föreslå ett sammangående till nästa säsong, men kom på att de väl redan har gått samman? Så varför två lag i två serier? Är Mönsterås IBK att betrakta som B-laget?

Tomas Jonsson sa...

Vi visste att den här säsongen skulle bli tuff för herrarna i Div 3. Vi har tappat många spelare till andra klubbar och laget är ungt.

Mönsterås IBK består av hemvändare och gamla spelare som vill spela mest på skoj. Så det är snarare att betrakta som ett avvecklingslag och inte heller konstigt att de ligger sist i sin tabell.

SIBK har ett utvecklingslag, som kan jämföras med B-laget, som gör betydligt bättre ifrån sig i sin serie.

Jonny sa...

Jo, det var inte min mening att raljera över tabellpositionerna. Generationsskiften och annat kan orsaka svackor. Jag tror nog att bygden har möjlighet att ha ett lag i trean inom några år igen.