måndag 8 mars 2010

Målfest i Fliseryd

I säsongens sista hemmamatch tog blåklädda Fliseryd emot jumbon Kalmar IBK. Första perioden bjöd på många chanser åt båda håll. Fliseryd lät Kalmar komma upp högt upp på planen hela tiden och Kalmar kunde ta ledningen med 0–1. I andra perioden utökade Kalmar ledningen till 0–2 innan Fliseryd fick in två snabba utjämningsmål.

Vid ställningen 2–2 hade Fliseryd friläge, men Kalmars nummer 6 slog på klubban och det blev straff som Fliseryd satte. Plötsligt hade en 0–2-ledning suddats ut och blivit till 3–2-underläge. Då brakade Kalmar sönder och samman och Fliseryd fick göra massor med mål. Och i farten missade ändå Fliseryd flera chanser.

Måste ju ha med en vidvinkelbild också. Matchen slutade 13–2 och det var stor feststämning bland Fliserydspubliken i hemmahallen.