tisdag 29 juni 2010

Välorganiserat Mönsterås vann


Division 5 NÖ. Fotbollen är på väg in i ett sommaruppehåll. På måndagskvällen tog rödklädda Mönsterås GoIF hemma emot BOIF från Gamleby. Mönsterås tog ett snabbt ledningsmål. Hemmalaget var snabbast ute på kanterna och var många gånger helt rena mitt framför mål. Och då rullade också målen in. Kul offensiv match.


Men frågan är om inte kvällens bollkallar var allra snabbast. Det var pigga och alerta killar som såg till att det alltid fanns bollar på kanterna och vid målburarna. Här hämtas en boll som åkte ut på vägen bakom idrottsplatsen.


Framför gästande BOIFs mål så var det här en vanlig syn. Hemmalaget i rött var inte nådiga. Ytterforwarderna serverade många fina inlägg till folket framför mål.


Knappt 80 personer i publiken fick se hemmalaget ta en trygg seger med 5–2.

2 kommentarer:

Jonny sa...

Suverän bild på bollkallen. Förmodar att du var på skuggsidan och frös.

Tomas Jonsson sa...

Tack. Jag stod bakom BOIFs mål i första halvlek. Stod kvar fem minuter i andra och gav BOIF en chans. Tänkte att de skulle komma ut med nya tankar och en vilja att vända matchen. Men när jag såg att inget ändrats så bytte jag sida. På vägen dit tog jag bilden på bollkallen samtidigt som Mönsterås satte 2–0.