tisdag 31 augusti 2010

Långemåla fick stryk av Vimmerby

Div 5 NÖ. Tabellettan FC Vimmerby mot tvåan Långemåla IF möttes på idrottsplatsen i Långemåla. Det var en bra match med två halvlekar av helt olika karaktär. Vimmerby i gult fullständigt utklassade hemmalaget i första halvlek. 0–3 i paus var helt rättvist.

Vimmerby stärker upp laget med fem division 2-spelare. Det märktes tydligt i första halvlek där Vimmerby lekte bort Långemålas försvar i varje anfall.

Efter halvtidspaus kom ett starkare Långemåla ut på planen – utan respekt för motståndarna. Försvaret stoppade effektivt Vimmerbys anfall (bilden) och när Långemåla tidigt i andra halvlek reducerade så fick de energi och var starkare än gästerna. Men en stolpträff var det närmaste man kom. Matchen slutade 1–3 och plötsligt har Långemåla sju poäng upp till tabelltronen.