tisdag 10 augusti 2010

Mönsterås – Rödsle

Div 5 NÖ. Rödklädda Mönsterås GoIF tog emot Rödsle BK på måndagskvällen. Mönsterås låg inför matchen två poäng före Rödsle mitt i tabellen. Rödsles försvar var tämligen ihåligt i första halvlek och hemmalaget hade inga problem att komma upp framför mål.

Trots att Mönsterås slarvade bort väldigt många bra chanser genom onödigt dribblande ute på kanterna så var det ofta mycket farligt framför Rödsles mål. Rödsle var starka på mittfältet och snabba i kontringsspelet. Efter första halvlek stod det 2–1 till hemmalaget.

I andra halvlek låg Rödsle på mer framför Mönsteråsmålet och hemmalaget hade svårt att freda sig och det blev kvitterat. På övertid satte Rödsle segermålet och tog tre poäng hem till Oskarshamn, därmed klev de förbi Mönsterås i tabellen. Matchen slutade 2–3.