söndag 8 augusti 2010

Timmernabben – IFK Berga

Div 4 Elit. Timmernabben i gula tröjor har det kämpigt och ligger sist i tabellen. På fredagskvällen tog de emot serieledande kalmarlaget IFK Berga. Det var klasskillnad på planen. Det svagare Timmernabben valde att satsa allt på försvaret i första halvlek och lyckades störa Bergas offensiv.

IFK Berga hade ett lyckosamt anfallsspel utmed kanterna. Men de hade nog räknat med en promenadseger och var väldigt stillsamma i första halvlek och sumpade också flera riktigt bra chanser – varav två vidöppna tomma mål där bollen sparkades utanför.

Fem minuter in i andra halvlek gjorde gästerna första målet. Sedan blev det sex mål till och IFK Berga kunde åka hem med tre poäng och en fyrmålsskytt. Matchen på ett soligt och ljummet Tillingevallen slutade 0–7. Se även Östran.