tisdag 19 oktober 2010

Mer från Sandbäckshult–Borgholm

Här är några fler bilder från matchen mellan Sandbäckshults IBK och Borgholms IBK, i lördags. Borgholm gick till 1–5-ledning innan hemmalaget Sandbäckshult en bit in i tredje perioden hittade nya fysiska och mentala krafter för att vända det hela och när det var sjutton sekunder kvar kvittera till 5–5.

Bilden över: Borgholms Johan Eneman gör 1–2 och Mats Johansson i målet har inte en chans att ta bollen. Christoffer Suominen ser bedrövad ut efter att ha hamnat på efterkälken.
Bilden under: Gulklädda Sandbäckshultspelaren Joakim Mörtzell tvingar här, elva minuter in i tredje perioden, Borgholm att dra på sig en utvisning. Sandbäckshult satte 3–5 i powerplayet. Två minuter senare gjorde just Joakim Mörtzell 4–5.
Nedersta bilden: Med 17 sekunder kvar kvitterar Sandbäckshult till 5–5 och publiken skriker ut sin glädje på läktaren. Första icke-förlusten på hemmaplan på över ett år är ett faktum.