lördag 25 december 2010

Julen firade jag som vanligt...

Julafton brukar jag fira som vanligt. Det vill säga jag går en promenad med hunden och tar en bild på oss. Helst ska detta ske under Kalle Anka, som en revolt mot den medelklass jag själv tillhör, som inte klarar sig utan Kalle. Jag har lyckats avskaffa julklapparna helt hos oss i alla fall. I stället är det maten som är högtiden. I år var julbordet slimmat helt efter mina önskemål. Det vill säga strömmingslådor och gubbröra bland det kalla. Och Jansson och revben i det varma. Levande ljus, snö som yr utanför huset och i år åt vi samtidigt med Kalle Anka.2 kommentarer:

Lasse Strömberg sa...

God Jul på dig Tomas.
Det är inte bara julen som ser god ut. Även maten skulle man ju vilja ha på närmare håll. Då hade du inte hunnit ta en bild på den utan bara på disken.
Jag ser att de ämnar vara tomte nästa år, med riktigt skägg!
När man ser din bild blir det som när man läser Piratens "Bock i örtagård", man kommer inte igenom första kapitlet utan att gå ut till kylskåpet och ta en macka, modell större.

Tomas Jonsson sa...

Tack Lasse! Hoppas ni har en bra jul i Stockholm! Jag tänkte ta en bild på min välfyllda tallrik innan jag började äta, men när jag tömt tallriken insåg jag att jag glömde det :P

Jag slutade raka mig när det blev tjugo minusgrader, hoppas att det ska isolera lite :)

Tack för lästipset, blir nog ett besök på biblioteket i mellandagarna. Länge sedan jag läste Piraten, så det kanske är dags nu. Får se till att fylla kylskåpet först ;)