lördag 1 januari 2011

Välkommen till 2011

Brukligt så här vid årskiften är att skriva några rader om vad som varit och vad som komma skall. I mitt fall har jag redan rotat i arkivet och visat bilder som speglar det gångna året. För framtiden har jag inga revolutionerande planer utan tänker mig att fortsätta på inslagen linje både vad gäller arbetsliv och privatliv.

Förresten, en liten målsättning har jag. Under hösten har jag haft ett väldigt roligt lärarjobb som kommer att vidgas något under våren. Det har fått mig att vilja slutföra min gamla lärarutbildning. Om inget ändrats sedan jag senast dammade av mina gamla studiedokument så återstår en liten fysikkurs innan examen, ska se om jag inte kan fixa det under våren, nu när jag släppt alla politiska och andra ideella uppdrag...

Utöver detta så hoppas jag naturligtvis kunna utvecklas som fotograf och här på bloggen leverera bilder som bedårar läsekretsen. För 2011 har jag ännu inga färdiga planer på något större äventyr, men skulle chansen komma så vill jag inte vara sen att utnyttja den. Så med dessa ord, kära läsare, önskar jag er välkomna till 2011.

3 kommentarer:

Glenn Hjälte sa...

Ett gott nytt år på dej tomas.

Här är allt väl. Snön töade bort en del inatt,hoppas att det fyller på med mer snart. Ja snart är vi tillbaks i vardagslivet igen med jobb och tider att följa.Det har varit gott att varit ledig några dagar nu.

ha det så bra hälsningar från helsingborg

Göran S sa...

Gott nytt år Tomas,lycka till med lärarutbildningen!

Tomas Jonsson sa...

Tack detsamma Glenn. God fortsättning till er alla! Jag har en dryg vecka kvar på jullovet. Det har varit milt och blåsigt här i natt och idag. Hälsa min lilla kusin Natalie :)

Tack Göran. Inser plötsligt att det ställer krav på mig, när jag offentliggjort dessa tankar... :)