måndag 18 april 2011

Blomstermåla vann premiären

I lördags såg jag Blomstermåla ta emot Mörbylånga i premiären i division 5 SÖ. Det är en intressant tabell där jag har fem lag inom ett par mils radie, vilket kommer att synas här på bloggen. Första halvleken var dock länge en trist och händelsefattig historia. Mörbylånga kom fram några gånger, men det var aldrig farligt. Så småningom fick BIK igång sitt spel och under andra halvlek var det spel på en planhalva. Trots många mycket giftiga chanser så tog det till slutminuterna innan Blomstermåla välförtjänt fick in segermålet. Matchen slutade 1–0.

Mörbylångas målvakt gick med händerna på ryggen och jäspade första halvlek.