måndag 23 maj 2011

Kåremo tog poäng mot Blomstermåla

Det blev som jag trodde när Kåremo, som ligger i nedre kanten av tabellen, tog emot serieledaren Blomstermåla. Det var två olika spelstilar som möttes och Kåremo chockade Blomstermåla med ett tidigt mål och snabba ben och ungdomligt offensivt spel. Fotbollsbilderna tenderar att se likadana ut, så jag tog med hela kameraväskan den här gången för att variera lite.

Slutsekunderna i första akten och Kåremo i blått känner sig som vinnare efter att ha brutit sönder allt som Blomstermåla skapade och dessutom lyckats gå upp till en trygg 2–0-ledning. Blomstermåla är förlamade och helt nerkörda i mattan.

Efter paus var det Blomstermåla som tog över kommandot och reducerade till 2–1. Kåremo började darra, energin tog slut och nervositeten överhanden.

Blomstermåla kvitterar till 2–2 i andra halvlek och Kåremo har tappat greppet om matchen medan gästerna har massor med energi och skapar chanser. Det var bud på 2–3, men Kåremos målvakt räddade på mållinjen och Bratt försökte en bicykletas på returen på bilden under.

Spelet böljade fram och tillbaka sista kvarten i kamp om extra poäng, men slutresultatet 2–2 kändes som helt rättvist.