lördag 14 januari 2012

Sandbäckshult plockade tre poäng

Åter har jag varit och fotat sport – innebandy i division 4 östra blev det denna gång. Det trista med att lägga ut sportbilder på bloggen är att det trots många besökare sällan genererar några kommentarer och Gilla-markeringar men att bilderna stjäls och hamnar på facebook och liknande. Så kommentera gärna, klicka på Gilla-knappen. Respektera upphovsrätten.

Matchen som jag tittade på denna gång är inte mycket att säga om. Sandbäckshult ligger tillsammans med fyra andra lag ganska samlade i den övre halvan av tabellen. Sedan är det ett stort hopp till de fyra lag som ligger på nedre halvan. Gästande Mörbylånga tillhör nedre halvan och det märktes på planen. Sandbäckshult dominerade spelet, men när man fick en liten ledning så slog man sig till ro och Mörbylånga kunde komma igen och med reduceringsmål fick gästerna ytterligare kraft. Men inför tredje perioden samlade sig Sandbäckshult och rodde det hela i land till seger med 7–4.
5 kommentarer:

Lasse Strömberg sa...

Okey då. Här kommer en kommentar som går ut på att den översta bilden är jättebra, den hade räckt.

Tomas Jonsson sa...

Tack för kommentar Lasse. Du har helt rätt. Hade jag varit helt fri så hade jag bara använt den bilden. Men jag får alltid frågan varför jag inte lägger ut fler bilder.

Det är ju också en lagsport och då kan det vara kul att lägga ut bilder på flera olika spelare.

Kjell E sa...

Hej
När jag lägger ut brottningsbilder, så är det i hög grad för att de inblandade ska kunna använda dem. T.ex. i går så trängdes småkillarna för att bli fotade och "komma på facebook".
Jag lägger även ut många, för att BBK:s hemsida inte fungerar så bra just nu.
Sen blir det lite si och så med kvalietten. Bl. 4-5,6 ISO 400 är ofta i underkant i en idrottshall, även om det är dagtid.

Tomas Jonsson sa...

Kjell E. Jag lägger ut bilder för att de som är på bilderna och andra intresserade ska kunna se dem. Men eftersom jag också säljer en del bilder så vill jag inte att bilderna sprids till andra webbsidor utan att jag har kontroll över det.

Jag kör med bländare 2 och ISO 1600 i sporthallarna.

Dan Ericsson sa...

Fantastiskt fina bilder rent fototekniskt. Att fota innebandy är inte lätt då det går väldigt snabbt!