fredag 20 januari 2012

Veckorna rusar på

Som en snurrig gammal pensionär upprepar jag regelbundet att tiden bara rusar iväg. Tyckte nyss det var söndag och nu är det redan fredag och arbetsveckan nästan slut. Veckorna bara rusar på och det är väl ett tecken på att jag i alla fall inte har tråkigt på jobbet. Men ändå kan jag inte låta bli att fundera över om det verkligen är det här jag vill med mitt liv.

De drömmar och mål som jag strävat efter de senaste femton-tjugo åren har i princip uppfyllts. Nu försöker jag hitta nya drömmar och mål. Att ge ut en fotobok är ett nytt mål. Hittills har jag mestadels bara tagit kort – bilder utan mening. Men nu vill jag försöka komma vidare in i mer dokumentära bilder som skildrar en samtid och berättar något.


2 kommentarer:

Morgan sa...

Jag hoppas verkligen att du uppfyller din dröm, en fotobok från dig vore absolut fina grejer det är jag säker på. -Är du intresserad av att vara med och köra igång något slags "fotofika"? :)
Morgan

Tomas Jonsson sa...

Att ge ut en fotobok är ju ganska enkelt, egentligen. Sen är det ju kul om man kan få tillbaka pengarna man satsar.

Jag är definitivt intresserad av fotofika. Har själv tänkt tanken, efter att ha sett, läst och inspirerats från de grupper som finns i landet. Det blir ju som en slags oorganiserad fotoklubb.