måndag 12 mars 2012

Fliseryd vann avslutande derbyt mot Höjdarna

På söndagseftermiddagen åkte jag upp till Fliseryd och såg säsongsavslutningen i innebandyns division 3 södra. Derby mellan Fliseryd och Höjdarna från Högsby. Matchen saknade betydelse, förutom prestigen. Det märktes också på planen där det inte riktigt tände till. Men derby är derby och nerverna fanns definitivt i första perioden som typiskt slutade mållöst. Matchen blev också målsnål när lagen hela tiden garderade sig defensivt. I andra perioden tog Fliseryd ledningen och behöll den sedan till slutresultatet 4–2. Höjdarna slutar som fyra i tabellen med Fliseryd bakom sig på femte plats.

Syskonen Robert Ljungberg och Andreas Karlsson har tillsammans gjort 48 av Fliseryds 102 mål senaste
säsongen. I dagens match stod de för alla fyra målen. Här har de just gjort 1–0

Ingen match är vunnen förrän slutsignalen gått. Trots att Fliseryd är i ledning så är inget givet.

Med drygt två minuter kvar gör Robert Ljungberg 4–2 till hemmalaget. Det blir slutresultatet.