måndag 19 mars 2012

Mönsterås vann säsongens sista match

Igår kväll fotade jag säsongens sista handbollsmatch. Det var Mönsterås damer som tog emot Karlshamn, som inte vållade hemmalaget några problem. Matchen slutade 27–17. Förra säsongen dominerade Mönsterås stort och vann serien, men efter att ha tappat flera av sina erfarna nyckelspelare så valde man att ligga kvar i division 3. Laget som spelat den här säsongen är ungt – flera av spelarna är födda 1997. Mönsterås hamnar sannolikt på tredjeplats i tabellen – en futtig poäng från kvalplats. Nu skruvar jag av handbollsgluggen från kameran och letar fram det längre teleobjektivet för fotbollen.
2 kommentarer:

Flanören... sa...

Hej
Isen har väl gått upp på Kalmar sund nu?

Behöver lite hjälp.
Jag har skapat en blogspotblogg, för fotoutmaningar, men fixar inte att få bliderna till hela bloggbredden. Hur reglerar man det?

"En som väntar på svar".

Tomas Jonsson sa...

Och svar kommer här Kjell E: När man skriver nya artiklar och lägger upp bilder i blogspotverktyget så finns det två flikar direkt över verktygsfältet i inmatningen. Där kan man välja mellan "Redigera HTML" och "Skriv". I skrivläget kan du smidigt välja storlek på bilden när du laddat upp dem. Du klickar på bilden i inmatningsfönstret och kan välja mellan liten, normal, stor och ursprungsformat. Dessutom har du några andra val.

Funkar inte det så kan du höra av dig igen.