söndag 4 mars 2007

En söndag i Småland med vårkänslor


Stillar samvetet. Inbillar mig att jag mår bra av en promenad ibland och så finns det en chans att man kan vinna en handduk om man fyller i en lapp. Hittills har jag aldrig vunnit, det brukar inte bli så många lappar med mitt namn på i lådan...


Sju grader. Skidspåren i Småland ansattes å det allvarligaste av solens strålar denna Vasaloppsdag. Termometern i mitt fönster mot norr, med den ständigt återkommande röda lampan, var uppe och snuddade på 7,0 plusgrader vid tvåtiden i eftermiddags.


Återkommande vy. Här har jag varit med kameran tidigare. Några av bilderna från denna plats vid olika årstider kan ni se här.

Jag tycker det är roligt med bilder som visar samma vy vid exempelvis olika årstider. Eller hur ett föremål tillåts förfalla samtidigt som det dokumenteras. Men det är hela tiden långsiktiga projekt. Det gäller att hitta rätt idé. När det gäller just den här vyn så är jag nöjd.

Andra bloggar om: , , , , , ,

5 kommentarer:

Elisabet sa...

Och kan man tänka sig .., vi skulle ha kryssat i samma åldersklass ..-)

Tomas Jonsson sa...

Menar du att jag kommit i tantåldern?
;-)

Nicke Grozdanovski sa...

Kul det där med samma vy på olika tillfällen under året. Kanske man skulle hitta någon sådant..

mammamia sa...

Det är nog din tur att vinna en handduk nu!

Bilden längst ned är typisk småländsk landsbygd,tycker jag. I helgen har jag åkt runt och beundrat en massa fina hus och gårdar,men hade jag igång kameran?
Nej,naturligtvis inte...
(typiskt mig)

bert sa...

Ser ut som en dag i slutet av april.
:)