lördag 17 mars 2007

Nationalsocialistisk front blottar sin okunnighet


Häromkvällen var skinnskallarna ute och spred sin dynga i våra brevlådor i Blomstermåla. Efter mörkrets inbrott smögs flygbladen ner i brevinkasten. Med tång plockade jag upp flygbladet. Efter att ha läst deras smörja förstår jag varför de smyger.
Det svenska folkets förintelse står för dörren om ingen reagerar.
Flygblad från Nationalsocialistisk front
Det är fullständigt smaklöst att påstå att ett demokratiskt land där mänskliga fri- och rättigheter i stort är fullt utvecklade, skulle förinta sin befolkning. Om det är någon grupp i Sverige som lider av andras fördomar och har det kämpigt så är det svaga grupper med handikappade, sjuka, arbetslösa och invandrare! Men att koppla det till förintelsen är helt sjukt!
Vi är ett ärorikt folk som i årtusenden låtit talas om sig som framstående krigare, handelsmän och inte minst som framstående tänkare. Historien har format oss till vilka vi är men nu försöker man tillintetgöra oss genom påtvingad integration där det svenska folket uppmanas att blanda ut sina gener med andra folkslag.
Flygblad från Nationalsocialistisk front
De här torde vara beviset för att de är fullständigt galna. Vikingarnas och Karl XII:s erövringar är mörka kapitel i vår historia. Och det lilla ordet "man" som används i texten syftar här på väljarna, det vill säga alla svenska medborgare som har rösträtt, eftersom det är vi alla som vill se en generös flyktingpolitik där människor som förföljs och som är på flykt från krig ska erbjudas skydd.

Lunhuvudena verkar dessutom totalt ha missat biologiundervisningen i skolan. En bred genuppsättning som ständigt förnyas ökar artens överlevnad. Inavel och isolerade populationer löper större risker att gå under.

Lustigt att Nationalsocialistisk Front lyfter fram våra "framstående tänkare" som typiskt svenskt. Är det något som kännetecknas av internationella kontakter så är det väl just den akademiska världen.

TT berättade i veckan att "flitiga bokläsare har större medkänsla och tolerantare inställning till flyktingmottagning än de som sällan öppnar en bok". Min slutsats blir att Nationalsocialistisk Front är väldigt obildade.

Andra bloggar om: , , ,

26 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...

Jag håller med dig i allt du skriver i artikeln Tomas, dock bara en rättelse. Karl XII erövrade ingenting, däremot förlorade Sverige under hans ledning sin ställning som stormakt. Våre erövrade provinser nere på kontinenten förlorades under tre fredsförhandlingar 1719, 20 och 21.

NSF trångsynthet och rent ut sagt idiotiska argument faller ur sin rimmlighet. Tyvärr är det en del unga som går på detta och det är något vi måste ta på allvar och bekämpa var man kommer.

Mångfalden är något som gangnar oss medborgare. Kampen för allas lika värde går vidare och den kampen ska vi vinna

Mats sa...

Årtusenden. Reagerar på det de skriver om vårat folk som i årtusenden osv...
Vi är till större delen ett folk komponerat på olika folkslag som genom invandring byggt Sverige.
Bra historia undervisning i skolan skulle hjälpa mycket. Då kan de som går på dösnacket "säga nähäj så är det inte".
Vi ¨åste informera och knyta upp de som lättledda fångas upp i dösnackarnas nät, det vore fan om vi inte skulle vinna den kampen.

Tomas Jonsson sa...

Helt riktigt Mats. På flygbladet skriver NSF bland annat om digerdöden som "kom till Norden sommaren 1349 med ett engelskt skepp som drev i land i Bergen med en död besättning". Sedan konstaterar de att pesten kunde stoppas genom att smittade människor isolerades och det är inget att säga om. Vi använder samma metod idag för att stoppa smittsamma sjukdomar.

Sedan skriver de om "rasblandningsdöden" där de nämner "gruppvåldtäkter, mord, aids och andra problem som följt i invandringens svallvågor" och som hotar "vårt folk" och avslutar med:
"Mot rasblandningen finns ingen immunitet och till skillnad från 1300-talet bryr sig de styrande inte om att stoppa den utrotning som hotar det svenska folket, utan uppmuntrar den".

Digerdöden tog livet av en tredjedel av befolkningen. För Sveriges del idag skulle det idag innebära över tre miljoner döda. Flyktinginvandringen räddar livet på människor som annars hade riskerat att torteras och mördas i sina hemländer. Jämförelsen fungear helt enkelt inte och proportionerna ska vi bara inte tala om.

Anonym sa...

Det här handlar om unga män/kvinnor som socialt hamnat knasigt i livet. Ofta handlar det om att man tidigt bestämt sig för hur världsbilden ser ut, och den ändrar man öht inte på. Det är lite samma sorts väljare som röstar på SD, med skillnaden att SD även suger upp missnöjesröster som inte nödvändigtvis hör till de socialt utslagna/utsatta.


Sen är det klart att om man ser upp till dvärgar utan pungkulor, sprutnarkomaner och hönsfarmare som sina ideal så är det inte så konstigt att "kampen" inte kommer så värst långt..

Tomas Jonsson sa...

Eller som jag brukar säga; bland ett gäng idioter blir den dumme snillrik.
;-)

mammamia sa...

DE skulle behöva läsa MÅNGA böcker,väldigt MÅNGA!!

Mikael.R.Nilsson sa...

ja men det finns bakom dessa skinnskallar som hamnat snett dom som uttnyttjar dessa ungdomar det gör mig riktigt förebannad.

Elisabet sa...

Jag håller med dig i allt, ja, alltså i den här artikeln.

Elisabet.

Tomas Jonsson sa...

En kommentar från signaturen Jonas har plockats bort eftersom den länkar till en rasistisk hemsida. Det här är inget forum för sånt!

Mattias B Johansson sa...

Till anonym:

Rätt så smaklöst att koppla SD och rasistiska grupperingar efter att liknande väljargrupper kan återfinnas i båda partierna. Det är nog snarare efter ideologisk övertygelse man skall koppla personer och partisympatier. För även är det ju så att lite utav samma sorts väljare som röstar på Vänsterpartiet, som röstar på NSF.

Får även säga att det var en vacker blåsippa du lyckats fånga på bild Tomas :)

Beret Juhlin sa...

Så ädelt av Tomas att inte skita ner NSF: s reklamblad med sina för all framtid alltid skitiga fingrar.

Och visst är det så att den ideologiska skillnaden mellan Vänsterpartister och de så kallade högerextrimisterna är hårfin.
Hitler sa, kommunister är det inget ideologiskt problem med, de följer den LEDARE som föder dem - ca 80% av kommunisterna i Hitlertyskland bytte parti utan vånda, Stalin eller Hitler, skit det samma för en kommunist!

Anonym sa...

Vilken humor du har, tång, och bild på det dessutom...
Inte för att jag sympatiserar med NSF, men man kan inte förkasta allt ett parti säger bara för att de står för en galen ideologi. Och de du skriver inavel, tror du verkligen sveriges 8,5 miljoner svenskar skulle riskera inavel utan invandring??!! Det är klart att svenska folket går mot ett minskande antal, det föds färre barn , medans fler inavandrare kommer hit, invandrare som har sin kultur och historia bakom sig o inte gärna räknar sig som svenskar. Räknar du dig som kines bara för att du flyttar till Kina o får kinesiskt medborgarskap??
Detta är vad de menar med folkmord och det kan låtas långsökt och ett bättre ord för detta är väl genetisk udanträgning eller borttyning. Defacto har vi fått högre kriminallitet sämre vård, skola, omsorg mm. Till stor del pga av invandringen...

Du som vänsterpartist och mångkulturalist borde dock vara tillfreds med att det finns ett parti som NSF, jag menar dom gör invandringsdebatten så oseriös som den bara kan bli och det gör att de som belyser problemet riskerar att bli kallade rasister osv..

Måste bara citera första kommentaren:
"Mångfalden är något som gangnar oss medborgare"

Och hur är det med den värdsliga mångfalden? den mångfald sverige bidrar till med sin kultur och sitt folk, lr just det, Svenskar är ju inte längre ett folk juridiskt sett enligt en proposition 1998(!)

Tomas Jonsson sa...

Mitt resonemang om inavel var tänkt att visa hur galet man kan resonera. NSF gör just det, vrider allt till sin spets.

De flesta invandrare som kommer till Sverige är finnar, norrmän eller danskar. Den lilla del som kommer från utomeuropeiska länder unnar jag verkligen att få ta med sin egna kultur. Det är inte särskilt länge sedan svenskarna utvandrade till Amerika och där byggde upp The New Sweden. Irakierna är ödmjukare än så.

Jag vänder mig starkt mot att vi fått sämre vård, skola och omsorg tack vare invandringen. Vilka belägg har du för det? Inom omsorgen i storstäderna är det massor med invandrare som arbetar, eftersom de inte får några andra jobb och svenskarna är för fina för att ta dessa jobb.

Jag kan inte få in i min hjärna varför pengar och produkter ska kunna flyta fritt genom världens länder. Men människorna ska sitta inlåsta bakom gränstullarna. Och skulle någon illegalt lyckas ta sig in i Sverige så ska de promt tillbaka. Det är fullständigt vansinne!

Mattias B Johansson sa...

"Den lilla del som kommer från utomeuropeiska länder unnar jag verkligen att få ta med sin egna kultur."

Öhhhh.... är 52% en liten del eller är det så att svensk skattepolitik rör till det här med siffror?

Hänvisa gärna Tomas till någon rapport där det framgår att svensk invandringspolitik inte belastar svensk ekonomi.

Tomas Jonsson sa...

Självklart Mattias, väljer man att enbart se till kostnaderna så blir det minus. Men en helhetsbild får du först om du tittar på hur mycket skatt de betalar, hur mycket arbetsgivaravgifter, hur mycket de konsumerar osv. Och några sådana uträkningar där "invandrare" är i en egen kolumn finns inte!

Anonym sa...

"Den lilla del som kommer från utomeuropeiska länder"

denna "lilla" del är över 600 000 människor.

1960 när vi knappt hade ngn märkbar invandring, och de som kom hit kom för attt jobba. Vi betaalade 14,8 % i skatt hade inga vårdköer, bra skola och omsorg. Och I takt med den ökade invandringen verkar du ha svårt med att se ett samband med en dalande ekonomisk politik? Otroligt. Alla vet att sysselsättningen bland ickeeuropeiska invandrare är mkt låg. Även om de som jobbar betalar skatt och bidrar till samhället räcker det inte på långa vägar.
vissa talar om kostnader på 267 miljarder, men en mer korrekt siffra är nog 100 exklusive kriminalitet, en siffra som även många invandringsliberala hävdar.

Invandringen om man ska läsa det offentligt visar bara kostnder för flyktingmottagnde osv, men dessa siffror är förkastliga då även får lägga till kostnader för efter mottagandet då dessa oftast inte blir självförsörjande, de flesta blir det aldrig.
"Och några sådana uträkningar där "invandrare" är i en egen kolumn finns inte!"

Skulle ngn ens våga göra sådana i vårt avlånga pk-land?!

Tomas Jonsson sa...

Ha ha, det här är nog ett av de mest ogrundade inlägg som jag kommer att kommentera någonsin.

Inbilla mig inte att det kommer 600.000 invandrare från utomeuropeiska länder. I så fall får du slå ihop många många års invandring. Och är vi på den nivån undrar jag vilka du klassar som svenskar och vilka du klassar som invandrare.

"Alla vet att sysselsättningen bland ickeeuropeiska invandrare är mkt låg. Även om de som jobbar betalar skatt och bidrar till samhället räcker det inte på långa vägar."
Om alla vet något så borde det ju finnas massor med undersökningar som bekräftar påståendet. Vilka belägg har du för detta påstående? Nämn någon vetenskaplig undersökning!

Du skriver att skatten 1960 låg runt 15 procent och att vi inte hade några vårdköer, medan vi idag betalar drygt 30 procent i skatt och har vårdköer. Menar du att det beror på invandringen? Vilka källor grundar du det på?

Om du fortsätter att kommentera så rekommenderar jag dig att även då vara anonym, så slipper du skämmas för din okunskap!

Anonym sa...

Jag startar inte en blogg bara för att kommentera lite på andras bloggar. Av denna anledning väljer jag att publicera anonymt.
600 000 var fel tack o lov. Räknade med de 500 000 muslimer som finns i Sverige + de från sydamerika samt Afrika och då blev siffran 600 000. Sedan ligger jag före min tid, varför jag är invandringskritisk. Vi har för övrigt över hundra tusen ayslsökande att vänta de närmsta åren....
Kontentan blir dock detsamma det har kommit hit alldeles för mkt männiksor på fel grunder samt att de inte kan försörja sig själva + den kriminallitet som vi fått hit..

Att du anser att jag har stor okunskap är bara löjligt. Det gäller att ha framförhållning inför ett kommande faktum.

Sedan att du vill ha belägg för detta är ganska intressant. Eftersom du har så politiskt korrekt uppfattning borde du kunna visa att detta inte stämmer. Har du några motbelägg? Jag menar det borde finnas ngn som har gjort en sådan rapport som visar motsatsen. Men det troliga är att man struntar i att undersöka det eftersom det skulle bli ett "obekvämt" resultat.

Mattias B Johansson sa...

Till Tomas:

På regeringens uppdrag så undersökte Jan Ekberg i början utav 1990-talet invandringens kostnader för staten. De räknade även med på det som du säger, invandrarnas skatteintäkter - kostnader. Denna undersökning visade på att de som invandrat tidigare än 1980 låg i balans, medans de som invandrat mellan 1980-1990 bidrog med ett underskott på 8-9 miljarder.

1995 kom samme Jan Ekberg och Lars Andersson fram till att nettokostnaden hade stigit till 15-20 miljarder. Samt att de samhällsekonomiska vinsterna från arbetskraftsinvandringen upphört kring 1985. Herr Ekberg uppgav 1997 att nettokostnaden för invandringen återigen stigit till ca 30 miljarder.

I Ekbergs samtliga uträkningar så har han tex bortsett från kostnaden för integrationsverket/migrationsverkets(eller motsvarande) kostnader, samt tex räntekostnaderna på statsskulden.

Sedan kan man ju förövrigt fundera över hur korrekt det är att räkna på invandrarnas skatteintäkter minus deras kostnader för staten. Ska inte även invandrarna bidra till välfärden? Eller är det bara svenskar som ska behöva finansiera den?

Tomas Jonsson sa...

Landet tillhör förtryckarna. Ägaregenskapen innebär ett maktövertagande som jag vill bryta. Därför är min grundinställning att vi ska ha öppna gränser av solidariska skäl.

Nationalsocialistisk Front, Sverigedemokrater och andra främlingsfientliga vill tvärtom stärka förtrycket genom att stänga gränserna för dem som är fattiga och redan förtryckta. Det är den stora principiella skillnaden. Och vi kan hålla på att diskutera hur länge som helst, men ni kommer aldrig att vilja förstå mina argument. Och jag tänker aldrig stödja förtycket!

Mattias B Johansson sa...

Du behöver knappast bunta ihop oss med NSF eller annat pack på den högerextrema kanten.

Givetvis står vi en bra bit ifrån varandra rent ideologiskt och utifrån dessa principiella skillnaderna så lär nog knappast någon förståelse uppstå mellan oss. Dock så underbyggar jag mina argument från något som kallas verkligheten, en plats där politiska utopier inte existerar. Kan inte minnas att du vid något tillfälle underbyggt dina argument med fakta, och blir du istället bemött med det så vägrar du att svara alternativt sjunker ned till sandlådenivå.

Ett bra exempel på detta är när du i Nyheterna under valrörelsen vägrade svara på min insändadare och avslutar med "Jag ogillar att brottas med grisar varför min debatt med Sverigedemokraterna härmed är avslutad!". Inte särskilt seriöst för en kf-kandidat(måhända avspeglades kanske detta även bland personrösterna).

Du verkar även leva i tron om att det är fattiga migranter som söker sig till Sverige. Flyktingsmugglare på flyktingsmugglare har nu kunnat haffats. Och det visar sig nu tydligt att priset för en resa till Sverige ligger på 10 000-20 000 dollar. Ett pris som på ett ungefär motsvarar 1,38 Mkr - 2,78 Mkr med samma köpkraft i Irak jämfört med Sverige.(mycket slarvigt räknat och endast beaktat BNP mellan länder).

Jag får väl acceptera att du vill vara solidarisk gentemot de rika personer i U-världen som har råd att betala en biljett till Sverige. Jag vill dock hellre se till helheten genom att hjälpa ett betydligt större antal människor, än endast de som har råd att ta sig till Sverige. Jag liksom SD tycker att Sverige fortsatt ska ta emot de som är flyktingar enligt FNs Genévekonvention. Utöver detta så skulle bidrag från staten till UNHCR göra betydligt större nytta. UNHCR har "ansvar" för drygt 20 miljoner flyktingar varje år, och per individ så har dom en budget på 500 kr. Schablon ersättningen från staten till kommunerna är ca 166 000 kr/år. För dessa pengar så skulle UNHCR kunna hjälpa ytterligare 332 flyktingar på plats med samma budget som de jobbar med idag.

Anser du att det är mer solidariskt att hjälpa en rik "flykting" som betalat sin flygstol till Sverige och som saknar flyktingstatus, eller hjälpa mångdubbelt fler i deras närområden till samma kostnad?

Anonym sa...

Mattias du vet väl att vänstern från början var mot invandring då de konkurrerade med låglönejobb men när man sedan insåg att man kunde vinna deras röster (80 % av invandrarna röstar socialistiskt) ändrade man politik...
Med invandrarnas hjälp man man skapa ett socilaistiskt Sverige som kamrat Thomas vill se...

EvaLis. sa...

Hej!

Det skall bli väldigt intressant att se vad NSF har att säga om de ungdomar med koppling till partietsom torterade en handikappad man till döds nu i somras. Ideologiskt sett borde de knappast ta avstånd ifrån det eftersom man inom nazismen ser på handikappade som mindre värda, ja till och med som "liv icke värdigt livet". Till koncentrationslägren sändes ju inte "bara" judar utan även homosexuella, romer, kommunister, psykiskt sjuka och handikappade bland annat.

Detta är dock inte första gången bestialiska mord begåtts av nazister i Sverige. En äldre homosexuell man mördades år 1985 och 5 år senare mördades Kent Antonsson, en 35-årig homosexuell man i Göteborg. Mordet föranledde en kommentar från Vera Oredsson (maka till Assar Oredsson, grundaren av Nordiska rikspartiet)

-"Det var inte mord, det var rengörning. Vi betraktar inte homosexuella som människor utan som avskum. Homosexuella är så äckliga att jag inte vill ta i dem ens med tång."

I mitten på nittiotalet var det åter dags för en av Antonssons mördare att mörda. Även denna gång var offret en homosexuell man.

Och dessa exempel är långtifrån de enda. John Hron föll offer för en av de nutida medlemmarna av NSF. Likaså Gerard Gbeyo. Båda dessa killar mördades samma år, det vill säga 1995.

Det som slår mig när jag funderar över dessa tragedier är att svenska nazister inte riktigt är de rätta att tala om brottslighet. Kanske borde de städa framför egen dörr innan de talar om invandring och brottslighet.....

Stefan Ohlsson sa...

EvaLis. Din okunnighet är total. Sossar som plågade handikappade i Sverige under större delen av 1900-talet. NSF tog naturligtivs avstånd från det vidriga mordet som inte begicks av medlemmar. Ingen av Hrons mördare var eller är med i NSF. Du snackar skit.

Kanske borde du sluta ljuga innan du sitter och spyr ut din okunnighet på forum. Men bakom anonymitetens datorskärm är det lätt att svamla.

Anonym sa...

Jävla kommunist jävel. skinhead och nasist ar inte något att göra med varan kommunist fan.

Anonym sa...

Din jävla pedofil fitta.