lördag 26 maj 2007

Nyhetstorka hos kvällspressen


Nyhetstorka är en sak. Då kan man förvänta sig att kvällspressen dammar av nån gammal kändis eller möjligen kör nåt om kvällens teveprogram. Jag misstänker att de har en burk med papperslappar där det finns "reservnyheter" färdiga att plocka.

Det ligger inte långt bort att tänka
att man plockar upp "kändis-nära-dö-temat". Men när båda kvällstidningarna plockar samma lapp ur burken så lyser det verkligen nyhetstorka om ettorna!

Andra bloggar om: , , , , ,

3 kommentarer:

Bert sa...

Uppfinningsrikedomen är stor, brukar man säga.

Här är det precis tvärtom. Enklaste, billigaste (i många avseenden), och mest betydelselösa material, finner sin offentliga papperskorg på blaskornas löpsedlar.

Hoppas de självdör! Eller åtminstone erkänner att de inte är tidningar längre, utan distributörer för sopor och gamla Bond-filmer.

Kerstin sa...

Fast det där var en bra och mycket viktigare artikel än de flesta inser, eftersom den, indirekt, handlar om hur slarvigt läkare skriver ut mediciner, och ibland skadar mer än de hjälper.

Jag har sett folk som blivit allvarligt sjuka och skadade av sina mediciner och är urförbannad, både på de läkare som slarvar och på läkemedelsföretagen som skinnar folk genom att göra dem sjukare många gånger.

Många fler skulle lära sig inse detta och att de själva måste informer sig om vilka mediciner dessa tar och hur de slår och inte minst hur de samverkar/motverkar varandra.

Elisabet sa...

Håller absolut med Tomas!
Och är det inte Linda Rosing så är det Carola .. på Sveriges största kvällstidningars förstasidor. Man tar sig för pannan!