söndag 28 september 2008

Höstens färger i trädgården


Dammade av min första digitalkamera, en Olympus Camedia 720 från 2002. Det blir fantastiskt fin färg i bilderna med den kameran.

Jagade runt efter en geting bland blommorna. Människans reaktionstid är ungefär en sekund. Därför hann getingen lämna pistillen innan jag tryckte av. Men bilden blev inte sämre för det.


Varje höst fotograferar jag de här blommorna som jag tycker är fina. De är lila och lyser upp hösten ändra fram till att träden släppt sina löv och allt annat är grått.

- - - - -
För övrigt skrockar vi socialister "vad var det vi sa?" nu när den fria marknaden brakar samman. Liberalisterna skrockar lika självsäkert att sammanbrottet beror på att staten lägger sig i med regleringar och stödåtgärder. Måhända har vi båda rätt. Men kapitalismen bygger trots allt på den värsta av dödssynder - girighet!

Lasse konstaterar att bilindustrin nu får statligt stöd. Alla smutsiga detaljer får kanske inte reda på alla detaljer. Det Hanna från Lund berättar om kommunpolitiken känns nog igen i många andra kommuner.

Andra bloggar om: , , , , ,

1 kommentar:

Nicke Grozdanovski sa...

Underbart vackra och fantastiska blomm bilder.