måndag 14 juni 2010

Gullabo förde spelet

Division 4 SÖ. Blomstermåla i svart och vitt tog hemma emot rödsvarta Gullabo/Gullaboås. Båda lagen ligger på övre halvan av tabellen. Men det var gästande Gullabo som tog hand om bollen och förde spelet. Blomstermåla fick hela tiden försvara sig.

Gullabo/Gullaboås hade greppet på offensiv planhalva. I 28:e minuten tog också gästerna ledningen genom Jonas Karlsson som satte 0–1.

I början på andra halvlek utökade Gullabo/Gullaboås sin ledning. Luften gick lite ur matchen innan hemmalaget möblerade om och satsade allt framåt. När Blomstermåla reducerade till 1–2 så blev det spännande. Men gästande Gullabo var ändå storleken större och kunde neutralisera motståndaren och vinna matchen med 1–2. Ungefär hundra personer fanns i publiken denna soliga och ljumma söndagseftermiddag.