onsdag 27 april 2011

Det har gått prestige

Jag skulle vilja hoppa över en dag eller två ibland, utan att blogga ut någon ny bild, men på nåt sätt har det gått prestige i att varje dag bjuda er läsare på en ny bild. Jag har lånat hem en bunt av Sune Jonssons fotoböcker från 1960- och 70-tal. Där slås jag av samma fenomen som då jag väljer ut några av mina bilder och skriver ut dem i stort format – temat och det lite mer långsiktiga. Vad blir kvar av alla bilder, egentligen? Ibland skulle jag vilja skippa bloggen och i stället lägga kraften på att göra fotoutställningar och fotoböcker.

En kväll förra veckan när jag tog en promenad i skogen så var det någon som tittade på mig.

5 kommentarer:

Göran S sa...

Fortsätt gärna fotoblogga,även om det inte blir så många kommentarer så vet jag många inklusive mej som kollar dina fina bilder varje dag!!

Björn Nilsson sa...

En som tittar? Jag tycker det ser ut som två, dels en tämligen okontroversiell älg rakt fram, men också en ruskig hålögd figur till höger!

Tomas Jonsson sa...

Tack Göran. Jag fortsätter blogga när jag har bilder.

Tack Björn. När det är riktigt mörkt, främst vid nymåne på hösten, så kan man inbilla sig alla möjliga saker när man går i skogen på kvällen. Då kan skuggor plötsligt bli otäcka monster...

Gittane sa...

Neeej... Inte sluta skriva här?
Denna bloggen är nog den finaste jag har sett någonsin..
Kämpa på med både bild och ord?

Kram Gittan på Västkusten

Tomas Jonsson sa...

Tack för vänliga ord :)
Jag fortsätter nog, men kanske tar friheten och hoppar över en dag eller två om det inte känns kul eller då jag saknar material.