onsdag 1 juni 2011

Fler team på Oknörundan

Ola Bengtsson med co-driver och mekaniker kommer från Olofström. Med Saab V4-an tävlar de i Appendixklassen, där äldre bilar är med. Ford Escort, Opel Ascona, Toyota Starlet och gamla Volvobilar var med där också. Och två Saabar.


Alexander Alexandersson träffade jag redan förra året, då var han debutant. Nu har han kört lite fler tävlingar och börjar få rutinen, berättade han. Det syntes också när han passerade mig ute på banan. Han tog sig i mål på sjätte plats i Volvo original C.


Håkan och Johnny Råhlin från Lessebo körde en Volvo 740. Sträcka tre har de tappat en minut. Sjunde plats Volvo original C.

4 kommentarer:

Studio Eriksson sa...

Längesen man kommnenterade ngt här.
Jag måste bara säga, Tomas du har verkligen tagit ett kliv upp i fotohierarkin genom ditt nyförvärv av kamera. Det beror nog inte på kvaliteten av kameran däremot din kärlek till att plåta.
RIKTIGT bra bilder överlag (kompositionerna framför allt).

Kjell E sa...

Saab V4!
Vid tiden för den bilens tillblivelse, jobbade jag på Saab. På den tiden var fabriken i full gång och bilarna rullade ut i en jämn ström.
Jag punktsvetsade vindruteramar, tvärbalkar och sidoplåtar.
Tog även de första stapplande stegen på den fackliga vägen.
Härliga bilder.

Tomas Jonsson sa...

Tack Magnus :) Kamerabytet innebar att jag plötsligt fått en kamera som gör det jag vill att den ska göra. Jag har redan hunnit ta tiotusen bilder och nästan allt utom sport har jag kört med min fasta 50/1,8 som med 7D är en oslagbar kombination.

Tomas Jonsson sa...

Kjell E: Det är nåt speciellt med Saab V4. Formerna, det är en vacker bil och ljudet är "svenskt". Och i rallysammanhang är den ju en klassiker.