tisdag 23 maj 2006

Valfläsk flyter lätt i saltad gryta


Lars Leijonborg säger sig ha bra flyt inför valet. Själv tycker jag det verkar som om han har svårt att hålla huvudet över vattenytan.

Kanske vi kan vänta oss att han tar till samma knep som i förra valrörelsen. Då saltade han sitt kokande valfläsk lite extra med främlingsfientlighet lagom till valet. Som alla vet flyter man lättare om vattnet är saltare - det gäller även valfläsk.

7 kommentarer:

bert sa...

Haha - Tomas!

Där fick du ett par röda poäng.

Amir Sariaslan sa...

Den populistiske etnocentristen Leijonborg verkade ha svårt för att hålla huvudet kallt under gårdagens debatt när han ställdes mot väggen. Förhoppningsvis blir det ett fiaskoresultat i september för Fp.

Det är synd om den djungel som denne "Leijonkung" regerar över.

yabosid sa...

Ju sämre det går för folkpartiet destå galnare kommer deras utspel att bli. Om dom ligger och nosar på 4% nån vecka innan valet - bli inte förvånad om dom kommer kräva tvångsdeportering av alla muslimer som inte svär lojalitet till Jesus och Kungen.

Tomas Jonsson sa...

Muslimer i allmänhet verkar vara ett rött skynke för folkpartister.

Nicke Grozdanovski sa...

Lars Leijonborg har väl lärts sig av Dansk folkeparti? Vad vet jag va som hänt Folkpartiet, som en gång lämnade TV-soffan när Ny Demokrati kom i riksdagen 1991 när dåvarande Partiledaren Bengt Westerberg lämnade valstudion. Undrar om Bengt är kvar i partiet?

Tomas Jonsson sa...

Jag funderade på det där också Nicke. Men samtidigt, om man går till generationen före Westerberg, till Per Ahlmark så har du ju där en riktigt Israelkramare som blundar för alla deras övergrepp.

Nicke Grozdanovski sa...

Per Ahlmark ja... han hade jag nästan glömt bort, men du har rätt. Han var en verklig extremist på sitt sätt. Om man jämför Bengt Westerberg med honom så framstår Westerberg som en riktig nallebjörn.