torsdag 12 juli 2007

Blomstermåla, torsdag


Vid idrottsplatsen i Blomstermåla hittade jag skylten som berättar om entréavgiften till Blomstermålas hemmamatcher.
Vuxna 40:-
Pensionärer och damer 30:-
Fantastiskt lustigt. Jag undrar vilka som räknas till "vuxna"?

Sedan några dagar är bilen på verkstad och det är då, plötsligt, när man behöver gå till bussen och till affären, som jag blivit påmind om att jag har en stillasittande kropp som blir trött av minsta ansträngning. Häromnatten hade jag dessutom en ofattbara smärta som strålade mellan höger arm och bröstet och jag var ett tag övertygad om att jag skulle dö, lyckade hämta telefonen, men sen lugnade smärtan ner sig och jag somnade... och vaknade hel och ren på morgonen efter.

Så en promenad skadar nog inte. En rostig bil med texten "få bukt med fukt och lukt" roar mig. Lika lättroad blir jag av en trafikspegel så att jag själv kan få synas på bild. Sedan började det regna och jag sökte skydd i en busskur. Passade på att ta bilden som finns i bakgrunden av kollaget.

När regnet upphörde och solen nästan ville igenom upplevde jag hur Mönsterås svängde åt vänster. Det var en skön känsla.

Idag har jag lärt mig att göra skuggor och utfall runt bilderna som jag monterar i kollaget. Då ser det nästan ut som papperskopior slängda över varandra i en hög. I vanligt ordning så är bilden klickbar.

Andra bloggar om: , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Tomas tack för att du länkar Samhall uppropet! Du har lärt dig mycket med Photoshop elements jag har det programmet också men inte jobbat med det mycket har inte hittat alla funktioner häftigt med kollaget/ Micke