torsdag 10 december 2009

Kasper, 6 dagar


Det här är Kasper som föddes i fredags, han till höger alltså. Jag träffade honom några timmar idag. Hans liv går i två-timmarsintervall och handlar mest om att äta och sova. Och studera omvärlden. När pappa gapar så är det bäst att göra likadant... kanske... Plötsligt övergick det till en gäspning och strax därpå somnade han.


Går det att gissa sig till vad han drömmer om? Kanske framtidsplaner att bli präst eller nåt sånt? Notera det tjocka fina håret som till och med går över öronen. Han hade fina ögonfransar också, har fler bilder på honom som kommer senare.

2 kommentarer:

Madde sa...

Jag har funderat mycket på vad Edwin kan drömma om men kommer aldrig på något svar. Märkte redan på BB att han drömde om något. Men vad?

Hans pappa tror att han drömmer om att bli fotbollsspelare i A.I.K. men jag tror mera på känslor eller något de hör eller ser.

//Kram Madde

Tomas Jonsson sa...

Madde: Det var så kul att titta på hans ansiktsuttryck när han sov. Ena stunden såg han oerhört fundersam ut, sedan blev det ett stort leende och så en grubblande min igen osv. Kram.