lördag 26 december 2009

Nix vinter


Ser jag tillbaka på bilder från 2000-talets jular så brukar julafton endast bjuda på lite pudersnö. På juldagen brukar temperaturen och snön falla och det blir vinter. I år var det annorlunda. Det vackra vinterlandskapet som gick att fånga på bild veckan före julafton finns inte längre här ute vid Kalmarsundskusten. Det regnade igår och hela natten och nu är det bara grått och under träden tittar barmarken fram.

7 kommentarer:

Studio Eriksson sa...

Säg den glädjen som varar för evigt. Vi fick i alla fall en vit julafton... :0) God fortsättning!

Tomas Jonsson sa...

God fortsättning. Jag har inte gett upp drömmen om mer snö :-)

Göran S sa...

Nej tack,vi byggnadsarbetare vi vill inte ha mera snö,vi har ett par nystartade byggen ett i Mönsterås(mittemot Domus) och ett i Högsby och det är jobbigt nog ändå,men TACK ändå för alla vackra vinterbilder på din blogg under julhelgen!

Kjell E sa...

Vi har 20 cm snö och termometern på väg nedåt.
Skulle varit hos brodern i Sjuntorp idag, men vi inhiberade på grund av riskabelt väglag och gör ett nytt försök i morgon.

Fin bild.

Var ute med kameran, men det var ett sorgligt ljus.
Vyn ut över sjön, toppen på bloggen, var bara dis och det var knappt kameran focuserade.

Björn Nilsson sa...

Det var bättre förr - ju förr dess bättre! Till och med kvisten du plåtade ser ganska moloken ut och passar bra in till textens budskap. God fortsättning!

Anonym sa...

God fortsättning

I skåne hade vi snö och ca 5-6 minus en vecka innan jul. Men sedan llagom till jul blev det milt och snön försvann. Vi hade i alla fall lite vitt på marken på julafton. Som sedan var borta på juladagen efter nattens regn.

hälsningar Glenn i Helsingborg

Tomas Jonsson sa...

Hej Glenn. Kul att ni hade lite snö på julafton i alla fall. Hoppas att allt är bra med den lilla! Ha det gott!