lördag 29 maj 2010

Långemåla vann hemma


Division 5 Nordöstra. Jag åkte till Långemåla och tittade på en välspelad fotbollsmatch mellan det blåklädda hemmalaget Långemåla IF och rödklädda gästerna Mönsterås GoIF. Lokalderby och ett möte mellan tvåan och fyran i tabellen.


Det var en välspelad match som utspelades på mittfältet tack vare tajt försvarspel. Så fort något av lagen närmade sig straffområdet så blev de av med bollen. Här en situation i första halvlek där hemmalaget just tagit bollen för Mönsterås.


I andra halvlek lyckades hemmalaget slå sönder Mönsteråsförsvaret. Det blev 1–0 efter tio minuter och strax därpå ett ribbskott.


Långemåla låg på framåt i andra halvlek och skapade många farligheter. Det gav också utdelning. Matchen slutade med hemmaseger 2–0.

3 kommentarer:

Cecilia N sa...

Det ser ut som att det gör ont att nicka. *Aj!*

Jonny sa...

Lyckades missa dig ännu en gång. Helt otroligt. hur som helst - fina bilder.

Tomas Jonsson sa...

Cecilia: Det måste ju bli en liten hjärnskakning vid varje nick. Jag har hört nån siffra nån gång om hur många hjärnceller som dör vid en nickning...

Jonny: Som fotograf vill jag inte synas. På bluesfestivalen idag har det inte funnits möjlighet att smyga längs väggarna. På fotbollen smyger jag längs kanterna. Om du tittar på första bilden kan du se att jag fick med dig på bild...