tisdag 2 november 2010

Handbollsförlust mot Tollarp

Mönsterås HK herrar har det tungt. De blåklädda låg hela matchen i underläge och fick inte till skotten som hamnade utanför eller så fibblade man bort bollen på vägen upp. Tabelltvåan Tollarp IF gjorde inga misstag. 24–36 blev slutresultatet och Mönsterås tredje raka förlust.


Time out!

Utanför!

4 kommentarer:

Lasse Strömberg sa...

Skitbra handbollsbilder! Så ska det se ut!
Men varför den där på time out? Känner du motivet?
Den översta är ju mangifik, men bakgrunden ser nästan litet hopklippt ut, även om jag förstår vad man ser nu när jag skaffat ny glasögon.

Tomas Jonsson sa...

Tack Lasse. Timeout-bilden tog jag med eftersom laget är inne i en svacka med flera förluster. När det ser mörkt ut och tränaren tar time out så förmodar man att han försöker leverera nån dundermedicin som ska vända spelet.

Lasse Strömberg sa...

Den där bilden där de tre tittar på bollen är en riktig höjdare. Någon så bra handbollsbild har jag aldrig tagit. Den håller som objekt till tävlingens årets bild...fast då borde kanske inte målvaktens armar vara amputerade.
Har du någon försäkring som gäller om du får en boll i roten eller magen?

Tomas Jonsson sa...

Lasse: Tack, naturligtvis är det även min favorit i sviten. Armarna finns i hela sin längd, men bakgrunden är ganska skarp och tar jag med hela armarna så var det andra saker i bakgrunden som gjorde att jag amputerade dem.

Riktningen på bollen ser värre ut här än vad den var i verkligheten. Jag står dessutom ganska skyddad i kanten av ett skyddsnät och precis intill en sån där trästolpe med bom som finns i alla gymnastiksalar.