torsdag 3 mars 2011

Bilder från Sammandrabbningen 2011

Det var mycket inomhusfotboll i Mönsterås kommun i lördags. Samtidigt som seniorerna spelade fotbollscup uppe i Fliseryd så drabbade juniorerna samman i en klassturnering för år 3–6 i Mönsterås sporthallar. Jag stannade till och tog några bilder på de två matcher som spelades just då.

Dream Players från Mölstad och 6B från Ljungnäs.


I röda västar FCB Mini från Ålem och Svarta Vita från Blomstermåla.


Jörgen Agebjörn från Mönsterås GoIF var ansvarig för det hela. Här tillsammans med några deltagande ungdomar. Vi hann få en pratstund där han berättade om upplägget och det gick inte att ta miste på hans entusiasm och engagemang. Han berättade att det var sjunde året som turneringen genomfördes. Förutom fotboll så är det även disco, tävlingar och droginfo. Årets tema var att äta rätt för att kunna prestera.

2 kommentarer:

Studio Eriksson sa...

Mkt bra bilder på ungdomssporter, kul att ngn är där och bevakar... (får väl lite ångest att jag själv inte prioriterar ungdomarna).

Tomas Jonsson sa...

Tack för kommentar Magnus. Det är kul att fota ungdomar för de är oftast spontana på bild och jag brukar få bra respons efteråt från föräldrar, ledare och ungdomarna själva.