måndag 2 juli 2012

Blomstermåla spelade oavgjort i toppmötet

Blomstermåla tog hemma emot Virserum-Järnforsen i sista matchen inför sommaruppehållet. Två lag som låg i toppen av tabellen. Hemmalaget började starkt, medan gästerna inte verkade ha lämnat omklädningsrummet. I mitten av första halvlek blev det 1–0 till Blomstermåla. Men efter halvtidsvila blev det fart på gästerna som redan i inledningen på halvleken kvitterade och sen tog de över taktpinnen.

Strax kvitterar Virserumsspelaren i mitten till 1–1.

Gästerna styrde den andra halvleken. Blomstermåla kom dock i en del farliga kontringar och en av dem ledde till ny ledning 2–1 med bara minuter kvar av matchen. Jag trodde det var färdigt då och plockade ihop mina grejer. Kanske att hemmalaget också trodde att det var klart? För på övertid fick gästerna en frispark som ledde fram till kvittering 2–2 och därpå ljöd slutsignalen.

Som kan ses på bilden här under så var det inte alla som brydde sig om fotbollen. Dessutom kan ni se hur det blev i Nyheterna.