fredag 2 juli 2010

Mönsterås vann bottenstrid

Div 4 SÖ Dam. Mönsterås GoIFs damer i rött tog hemma emot Mörbylånga GoIF. Ett möte mellan nästjumbona i tabellen. När jag kom dit lagom till andra halvlek så ledde hemmalaget med 2–0.

Mönsterås fortsatte med ett organiserat anfallsspel som skapade farligheter framför Mörbylångas straffområde.

Blåklädda Mörbylångas backar hade det tufft när Mönsterås låg på.

När kvarten återstod och Mönsterås ledde med 3–0 och spelarna mentalt började lägga ner så kom Mörbylånga närmare hemmalagets målbur. Här rensar Ellen undan. Men gästerna fick in ett tröstmål och matchen vaknade lite till liv sista fem minuterna. Men Mönsterås vinst var aldrig i fara. Kanske 30 personer i publiken. Vinsten innebär att Mönsterås klättrar tre steg i tabellen och hamnar mitt i tabellen inför fortsättningen.