måndag 23 april 2012

Timmernabben tog emot Hultsfred i premiären

Premiär division 4 NÖ. Timmernabben i gult tog emot nykomlingen Hultsfred på Tillingevallen. Gästerna började med en nykomlings glöd att pressa på och höll bollen inom laget. Timmernabben försvarade sig dock väl, men varje gång hemmalaget fick bollen så tappade man snabbt bort den. Det small i stolpen bakom Hultsfreds målvakt och strax därefter i ribban bakom hemmalagets dito, men det blev inga mål. Det tog till sista kvarten i första halvlek innan Nabben kom in i matchen och tog över kommandot. Matchen slutade 0–0.

Lägg till bildtext

Matchen började vid kvart i sju. Det var mulet. I början av andra halvlek skymde det och jag gav upp när jag låg på ISO 5000 och 1/500 sekund. Då blir bilderna både gryniga och med en massa rörelseoskärpa. Men vi går mot ljusare tider, så det kan bara bli bättre :)